: Nic mnie nie zaskoczyło, ja te auta znam. I nieprędko poznam jakiekolwiek inne.
Motor niewysilony więc żywotny ale dobrze doładowany i w razie potrzeby potrafi przyspieszyć, zwłaszcza biorąc pod uwagę masę auta.
Czterobiegowy automat, absolutnie zero problemów.
Lekkie luzy w przekładni kierowniczej, ale irlandzki surowy przegląd przechodzi bez problemu, więc to w normie. Tylny napęd to potęga - gdyby Bóg wolał przedni napęd chodizlibyśmy na rękach! ;)
Nie mam pytań.
Schowki, uchwyty na kubki, stresołapki dla kierowcy i pasażerów. Elektryczne lusterka i szyby (w tym tylne) w standardzie - jak to u Japończyka.
Szybko się nagrzewa, nie paruje specjalnie. Niezależny nawiew dla pasażerów z tyłu zdecydowanie na plus, na minus przetarty kabel od ogrzewania tylnej szyby ale naprawa jest prosta.
Przydałoby się więcej miejsca, ale przy 190 cm wzrostu zawyżam średnią.
No bez jaj.. ten samochód to traktor, traktorów się nie wycisza. Dla mnie to akurat plus, uwielbiam klekot diesla i drgania całej budy. Na autostradzie przy 120km/h nie jest specjalnie głośniejsza od przeciętnej osobówki. Tak czy inaczej obiektywnie ocena słaba.
Lubi paliwka zeżreć, naprawy tanie i rzadko, części i zamienników masa.
Bywa, że coś się popsuje, ale to auto ma 18 lat. Jakby nic się nie psuło to nikt by go mi nie sprzedał.
Zero problemów.
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 TD 90KM 66kW