: Autko jest godne polecenia każdemu facetowi...oczywiście z \"ikrą\"!!! Niezawodność, wygląd prawdziwego auta terenowego...a nie jakieś pseudo 4x4
Nigdy w życiu nie zamieniłbym tego auta na inne auto terenowe, a jeździłem już chyba wszystkimi jakie są dostępne na rynku;) To jest cudo!!!
Silnik mruczy jak kotek:) Jest wystarczająco mocny, żeby móc wjechać w każdy nawet najcięższy teren. Narazie wdrapał się pod każdą górę i nigdy mnie nie zawiódł. Uwielbiam słuchać jego dźwięku.
Skrzynia u mnie chodzi dość ciężko, ale nie mogę też narzekać
Przy włączonym napędzie na tylną oś, tył na śliskiej nawierzchni lubi uciekać:( Mam założone baardzo duże koła, dzięki czemu nie ma góry, na którą nie udało mi się wjechać, jednak na asfalcie przy takich oponach ciężko się jeździ i są dość śliskie
Góruje nad wszystkimi:)
Autko jest wielozadaniowe...to moja miłość:) Jeżdżę nim już ponad 7 lat i... i nic...widział wiele terenów, nie jedno ciągnął (duże przyczepy i ciężkie łodzie)...a teraz dbam o niego i dopieszczam, bo zasłużył na to:)
W lecie klina funkcjonuje świetnie, a w zimie po włączeniu tylnego ogrzewania dla pasażerów...można siedzieć w kąpielówkach.
Siedzi się jak w osobowym, z przodu dużo miejsca...z tyłu mniej, ale da się przeżyć:)
To jest auto terenowe...głos jego silnika, to muzyka dla uszów:) Jak wjeżdżam do garażu podziemnego to otwieram okna, żeby móc dokładniej się wsłuchać...tak robią też moi koledzy, którzy ze mną jeżdżą:)
Hmmmm powiem tyle...to jest auto terenowe, dla prawdziwych mężczyzn. Bez kompromisów:) Zabaweczka dla dużych Chłopców,a nie jakieś Tico;)
nie mnie to oceniać;)
Hmmm jak już wcześniej pisałem, to moja miłość:) Jednak trzeba o niego zadbać, gdyż charakterystyczne jest, zżeranie przez rdzę chromowanych tylnych boczków zderzaka. Ale jest to głupota:) Jeżdżę ponad 7 lat i nic się kompletnie nie dzieje, poza zwykłymi eksploatacyjnymi kwestiami:)
Przy duużych kołach, jak wiadomo szybciej lecą gałki w układzie kier.
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 i V6 143KM 105kW