ogólnie bardzo fajne auto, duże , wygodne, dzielne i w trasie i w lesie. przy kupnie 13 latka trzeba przygotować ok. 10 tys. startowego żeby doprowadzić auto do normalnego stanu i mieć spokój ( przynajmniej na rok:) ), ja niestety nie miałem: ((
silnik raczej porządny nie można się przyczepić, przebieg nie znany ale sądzę że ok. 300 - 350 tys. i nic, wszystko ok.
skrzynia manual a że od zakupu miałem nieustający problem że sprzęgłem z JC tak na prawdę nie wiem czy płynnie powinny biegi wchodzic czy nie, ja miałem problemy i strasznie się grzała na długiej trasie przenosząc temp. na lewarek
bez zarzutu, jak się dołoży dystanse na koła to nawet w zakrętach prowadzi się prawie jak osobówka
bardzo dobra duże lusterka , bez problemu wszystkie manewry
funkcjonalnie, jedynie butelki umiejscowione w uchwytach zasłaniają wentylację i suwaki wentylacji, ale to nie problem
ogrzewanie super po 3 min w zimie nagrzane wnętrze, natomiast skrzynia tak się grzała że żadne chłodzenie nie pomagało
kierowca przy wzroście 180 nie powinien narzekać nawet na bardzo długiej trasie, natomiast tył- cóż to nie jest van
do 130 jak się słucha radyjka w porządku, szybciej się nie nim raczej nie jeździ
3 litry muszą palić- trudno. Ceny części z kosmosu, zamienniki trudne do zdobycia albo wręcz nie możliwe.
w ciągu roku stracił na wartości 4500 + ok. 7000 zostawione w warsztatach i sklepach z częsciami
drobiazgi czasami się psuły, ale po czasie same się naprawiały :)
nie rozkraczył się nigdy na amen mimo 13 lat jakie miał i raczej poprzedni właściciele nie bardzo o niego dbali, ale w warsztacie bywałem 1-2 w miesiącu
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 i V6 143KM 105kW