Jedynka w moim talbocie mogłaby nie istnieć;) Przydałoby się lepsze wyciszenie kabiny.
Miałem problemy z synchronizatorem 2-go biegu , trzeba było wyczuwać szkrzynie a tak to ok.
Dobrze tłumił nierówności , podróżowało się dość komfortowo. Troche nim bujało na boki na zakrętach , wiadomo : auto nie nadaje się do szaleńczej jazdy wchodzenie w zakręty z prędkością większą niż 80km/h wymaga nie przeciętnych umiejętności;)
Widoczność do tyłu idealna , cienkie słupki , wszystko widać , parkowanie to bajka.
Lewarek zmiany biegu mógłby być umieszczony liżej kierowcy , przy wrzucaniu 3-ki trzeba się odchylać do przodu , reszta ok .
Super ogrzewanie , po 5 minutach można zrobić saune , naprawdę dobre.
Z przodu super , z tyłu pasażerowie mogą już narzekać jeśli przednie fotele odchyli się do tyłu , ja jeździłem na max odsuniętym i mało kto chciał za mną siedzieć.
Mogłoby być lepsze , silnik OHV daje dośc donośny dzwięk i przy większych prędkościach słychać go dość poważnie w kabinie.
W mieście masakra 9l minimum , na trasie dużo lepiej nawet 6-7.
Nie było problemów z drobiazgami , jak wychodziły grubsze rzeczy to dawał znać wcześniej.
Słabe alternatory , silniki trwałe.