: Większość łatwa w naprawie.. wystarczy poszperać w internetach ;)
: Tylne nadkola i góra bagażnika to koszmar
Wiele plusów, w mieście jak i poza świetnie sobie radzi. Trochę małe przyśpieszenie ale jak już się bujnie to 160-170 pójdzie na prostej.
Plastikowe chlapacze nie radzą sobie na krawężnikach - zawsze zaczepia mimo że auto wysokie.
Spalanie przystępne, łatwy w naprawach, wiele części tanich, choć rzadko się psuje. El. szyby, lusterka, klima... ogólnie nie widać po aucie że ma tyle fajnych rzeczy, .. a i mnie kształt się podoba (polecam byka). Oleju nie bierze.
Ciężko dostać auto z nowiuśkim rozrządem więc blisko 200000 trzeba zmieniać. Ogólnie wszystko proste i nie psujące się.
Coś w niej się dzieje niedobrego bo ze starości CZASEM wydaje dziwne odgłosy na końcówce zmiany biegów. Ogólnie sprawuje się świetnie wraz z reduktorem.
Dla kogoś dla kogo 4x4 to nowość może się zdziwić jak w każdym innym 4x4. Wrażenie uciekania tyłu (ale to normalne) i wrażenie luźnej kierownicy (wszyscy posiadacze też mówią że to normalne)
Przejrzyście :)
Małe i wszędzie wjedzie. Promień skrętu mógłby być większy
Daje rade.
Przód dużo miejsca tył mało.
Nawet przy głośnych oponach i dziurawym tłumiku... leci jak pojazd z gwiezdnych wojen.
Normalna jazda ale z wyprzedzaniem 13-13,5L. Bardzo wiele zależy od jakości gazu na stacjach. U mnie różnica w jakości gazu daje nawet 60km więcej lub 40mniej (średnio ujeżdżam 240km na 32L) Raz w życiu się udało zejść do 11L LPG. Z reguły min spalanie oscyluje 12-12,7L. Max spalanie LPG ponizej 15L z butem w podłodze. Benzyna nie wiem ile min ile max, ale średnie 12.
Nie wiem jakim cudem ktoś miał 9.
Nie umiem się wypowiedzieć
Mimo usterek potrafi jechać więc dla mnie 5/5.
Z pęknięciem na kółku rozrządu i pękniętym wałku rozrządu jechałem i jechałem i jechałem ... kto wie ile bym jeszcze ujechał.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i V6 24V 136KM 100kW