: Spalanie! Na tej samej trasie pod tą samą nogą w porównaniu z poprzednią generacją jest o ok. 1,5l/100km mniejsze To mi daje co najmniej 30l. paliwa gratis miesięcznie!
: miękki i delikatny lakier
Auto dla mnie optymalne, pod względem gabarytów jak i wyposażenia. Ma pewne niewielkie minusy, ale które auto ich nie ma? Takiego auta szukałem. Napęd i zawieszenie doskonałe. Wnętrze (szczególnie mnie ujął duży szklany dach) z przyzwoitych materiałów. Widać dużo poprawek w doniesieniu do poprzedniej generacji. Nareszcie audio gra nie raniąc słuchu, a nawet dość dobrze jak na seryjne radio.
Mogło by być ze 20-30KM więcej. W trybie sport (tylko wersje 4x4) jest wystarczająco dynamiczny.
Trochę brakuje "szóstki" na autostradzie, chociaż i tak lepiej niż w poprzedniku.
Dla mnie idealny. Przyjemnie sprężysty. Lubię takie precyzyjne zawieszenie.
Bez uwag.
Drobne potknięcia typu: przycisk komputera za kierownicą na przy zegarach, włącznik p.mgielnych przednich na desce, a tylnych na manetce.
Klima doskonale, a jak grzeje to się zimą przekonam.
wystarczająca, mam180cm i 90kg i dla mnie wystarcza z zapasem, z tyłu wyższy będzie dotykał podsufitki głową w wersjach z szyberdachem.
Zawsze można lepiej ale jest poprawa w odniesieniu do poprzednika. Silnik powyżej 120km/h słychać ale dźwięk jest przyjemny.
Spalanie rewelacyjne jak na takie auto. W cyklu mieszanym przy ciężkiej nodze 7,5l/100km w trasie jadąc spokojnie bez problemu 5,5l i zawsze z klimą na AUTO
Modele wyżej wyposażone trochę drogie, jakby były 10-15kpln tańsze byłby przebój!
znalazłem przypadkowo jedną nie dokręconą "masę" innych brak
Odpukać tfu tfu przez lewe ramię ;-)
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 VVT 120KM 88kW