: Przy rozsądnej jeździe... bez sportowego charakteru.
Ciekawy model. Jeszcze mało egzemplarzy na rynku. Jeździ się całkiem przyjemnie :)
Jeżeli nie lubisz dusić pedału gazu...tylko sprawnie przemieszczać się z punktu A do punktu B... to będziesz zadowolony(na).
Na razie jak nóż w masełku...
Jak na pojazd z półki małego suva jest dobrze. Mała kierownica i wspomaganie układu jak i promień skrętu w mieście wystarczający.
Dobra. Szczególnie gdy fotel kierowcy jak i pasażera można boczną wajchą podnieść do góry :) Tył też widoczny. Bombowe lusterka boczne. Widać tył drogi rewelacyjnie.
Japoński minimalizm. Bez efektu "dyskoteki" na desce rozdzielczej. Wszystko na swoim miejscu.
Bez zastrzeżeń. Dmuchawa daje rade nawet gdy skala nastawiona jest na 1-2.
Bardzo dobre fotele przednie. Z tyłu też nie najgorzej jak na auto klasy suv.
Do setki spokojnie. Potem silnik trochę przypomina nam o swoim istnieniu. Ale bez obaw, że ogłuchniemy:)
Jak na silnik 1.6 jestem pod wrażeniem. Nawet w mieście, czasami w korku... 6,2 - 6,4. Poza miastem 5,5 90/100 na godzinę. Zależy jaka ładowność. Jasne, że jak przydusimy na autostradzie np. to wskazania będą inne:)
Trochę tańszy od nissana qq - głównego konkurenta. Ja swój poprzedni samochód dałem w rozliczenie.
Na tym etapie byłaby to porażka. Zobaczymy co będzie po okresie gwarancyjnym.
Jak wyżej
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 VVT 120KM 88kW