: Skrzypienie jakichś elementów deski rozdzielczej. Trudne do zlokalizowania, ale mocno irytujące.
Samochód jedyny w swoim rodzaju. Brzydki, ale niezawodny. Rzadko spotykany na ulicach ( wersja sedan)ale też i rzadko odwiedzajacy warsztaty.
Dla mnie OK.
Krótkie przełożenia, całkiem precyzyjna w działaniu.
Zawieszenie dość twarde, jeszcze nie sprawdzałem zachowania podczas dynamicznej jazdy na zakrętach. Hamulce chyba przeciętne, mogłyby by być lepsze.
Lusterka boczne niczym uszy słonia. Wszystko widać. Podwójny słupek z małym trójkątnym okienkiem - wbrew opiniom innych użytkowników - nie przeszkadza podczas manewrów.
Duży postęp w stosunku do starej wersji suzuki swift. Wszystko pod ręką, jest OK.
Z przodu siedzi sie ok, z tyłu nie wiem ( nie miałem okazji). Bagażnik wielki, ale trudno dostępny. I te zawiasy...
Silnik słychać, oj słychać.
W przypadku tego modelu znajomość eco-jazdy wskazana, naprawdę jest różnica w spalaniu.
Kupiłem okazyjnie, więc na koszty nie mogę narzekać.
Strasznie skrzypi jakiś element w wyposażeniu, ale tylko podczas ostrego startu spod świateł. Niby mała rzecz, ale wk...wia!
Jeżdżę SX sedanem montowanym w Japonii, ergo legendarna niezawodność. Jeśli doda się serwis w Warszawie na Goraszewskiej, to jest naprawdę VERY OK.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V VVT 107KM 79kW