: przestrzen wygoda widocznosc -patrzysz z góry na innych kierowców,wygodne wsiadanie i wysiadanie,piekny kształt, sporo osób przygląda sie z zaciekawieniem temu autku.
autko fajne do miasta i na trase.Niegroźne krawezniki i dziury z uwagi an duzy przeswit i duze koła. Bagaznik wystarczający.Na wakacje zalecana "trumna" na dach.Wygodny w miare ekonomiczny.W tym segmencie pod wieloma wzgledami Suzuki jest najlepszy.
wszystko w normie.Przy spokojnej jezdzie cichy,przy wiekszych obortach głosniejszy ale zrywny,elastycznosc moim zdaniem przeciętna-są lepsi ale i gorsi też.Mam wersje belgijską z silnikiem 1,5 l 99 KM
nieco przyhacza jedynka i czasami wsteczny.Ten problemik jednak podobno ustepuje z czasem. Może i u mnie tak będzie. Nie jest to jednak jakosc szczególnie kłopotliwe
najgorzej dla mnie to lewoskret-słupki troche przeszkadzają. Trzeba uwazac i sie nieco odchylać aby dobrze widzieć.Lustra gigantyczne-widocznosc do tyłu moim zdaniem dobra-spokojnie mozna manewrować na ciasnych parkingach
wszystko na miejscu.Nic dodać nic ująć
klimatyzacja działa niemał natychmiast. Dobrze chłodzi także pasazerowie z tyłu odcuwają szybkie obniżenie temp. Co do grzania nie grzałem bo mam go od tej wiosny
mam 186 cm i miejsca za mną jest sporo. Wygodnie sie wsiada i wysiada. Drzwi tylnie i przednie odchylają sie na 90 stopni. Jest wysoki i wystarczająco szeroki.Tylna kanapa ma niskie oparcie ale zagłowkami mozna wyregulowac podparcie głowy. Jak dla mnie ok
do 90 km na h idealnie -cicho lekki szum. Powyzej juz silnik jest słyszalny.Powyzej 3000 obr słychac go na tyle ze nadal nie przeszkadza w słuchaniu radia i rozmowie
sądziłem ze srednią bede miał na poziomie 7-do 7,5 przy tym silniku ale na razie jest 8.00 przy jezdzie z klimą.Ciekawe co bedzie w zimie. CZesto poruszam sie po aglomeracji sląskiej.
kieszen Polaków zawsze nieco uboższa od reszty Europy i chciało by sie aby było taniej-ale konkurencja z takim wyposazeniem jest droższa
jest nowy wiec musi byc ok.Czas pokaze
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 100KM 74kW