Ocena kierowcy - Suzuki SX4 I Hatchback Facelifting
Przebieg:
1 tys. km
Okres użytkowania:
niecały rok
: dynamika, zwieszenie dobrze dopracowane
Godne polecenia jako drugie auto w domu. Nawet z przydomkiem rodzinne-miejsca sporo. Polecam zwłaszcza do terenów górskich, wysoki prześwit, 4X4,świetne wspomaganie kierownicy, wysoka postawa w aucie
Bardzo zrywny zwlaszcza przy niższych biegach w mieście. Po ostatnim aucie Primera kombi P12 1,8 116 KM to rakieta...
Bez zgrzytów póki co. Dałem 4 za brak szóstego biegu na autostradę co obniżyło by spalanie.
Jedna z silniejszych stron tego auta, wpasowuje się w zakręty, nie wiem co w zimę ( jak będzie 4x4)
trzeba przyzwyczaić się do słupków przednich, po kilku dniach jazdy w ruchu miejskim i właściwie jest ok
moim zdaniem jest lepiej niż dobrze, schowki, podlokietnik z cd, tylne kieszenie z profilem na kubki dla dzieci ( szczegół ale jak istotny), w bagazniku dwie kieszenie na zamówienie, Radio, klimatronik-intuicyjna, małe auto a miejsca w środku na prawdę dość (mam 184 cm) za mną siedzą dzieciuchy, świetne rozwiązanie z automatycznym kluczykiem w obrębie około 70 cm od samochodu, miłe zegary, nawiew z ergonomicznymi rozwiązaniami
Klimy jeszcze długo nie używałem, ale wydaje się być skuteczna i szybka
Juz pisałem jest super z przodu i z tyłu. Bagaznik mały ale na zakupy i krótki wypad OK
Po ostatnim aucie Nissan Primera 1.8 116 KM (11,4 litra)to ocenia nieżle. W jezdzie mieszanej około 7 litrów.
Najlepsze rozwiązanie biorąc pod uwagę jakość wykonania,zasosowanie tego pojazdu-multum, możliwosci jakie daje mały SUV z 4X4 w stosunku do ceny. Polecam i odradzam kupowanie Igiełek z allegro. Tam to są same okazje...
póki co jest ok.
jest ok.-mały przebieg