Polecam dla każdego, kto nie ma większych wymagań, idealne w mieście, niezawodne, ergo i ekonomiczne.
Silnik pracuje równo i stabilnie.Przyspieszenia nabiera dopiero przy obrotach powyżej 3000 obr/min. Na biegu jałowym ma 900, ale i tak jak na ten silniczek wolnossący i miejski to rewelacja.
Czasami I bieg się zacina podczas ruszania. Moze dlatego, że sprzęgło nie do końca wciskam.
Nie mam zastrzeżeń. Doskonale trzyma się na zakrętach. Na drodze z dziurami zawieszenie jest twarde i czuć każdą nierówność, ale to normalne w małych autach.
Dla mnie może być, lusterka duże, przez tylną szybę również widać b.dobrze.
Nie można sie tu czegoś doczepić.
Wentylacja i ogrzewanie beż zarzutu zimą i latem.
Kwestia umiejętności obsługi.
Dla kierowcy i pasażera z przodu bez zastrzeżeń. Z tyłu trochę więcej przestrzeni przydałoby się na nogi dla wysokiego pasażera
Wyciszenie doskonałe, ale już przy prędkościach powyżej 120km/h dźwięk silnika trochę wzrasta i słychać go wewnątrz auta.
Jak na te auto o tej pojemności silnika 1.2l i 94KM to rewelacja. Mam wypracowany styl jazdy - hamowanie silnikiem poprzez redukcje biegów.
Jeździłem próbnie VW polo i Skodą fabią, ale ten samochód był najlepiej wyposażony. Plastiki może rzeczywiście są czułe na małe zadrapania, ale wszystko jest dopasowane jak trzeba i nic nie trzeszczy.
Po 2 latach jazdy spaliła mi się zaledwie jedna żarówka halogenowa H4, którą sam wymieniłem na nową.
Brak. Autko jak to na \"japończyka\" naprawdę niezawodne. Zwłaszcza w ruchu miejskim, idealne.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 VVT 94KM 69kW