: Potężny silnik jak na tę klasę aut + jego niewielkie spalanie. Naprawdę niesamowita rzecz!
Jestem zachwycony! Tak samo żona. Auto jest z zewnątrz małe, natomiast w środku ogromne - trudno pojąć ten fenomen. Na początku patrzyłem na Swifta nieufnie, ale po pierwszej jeździe i bliższym się z nim zapoznaniu - nie zamieniłbym go na żadne inne auto tej klasy. Wbrew wszystkiemu mam nadzieję że za szybko się Swifcik nie rozpopularyzuje. Mam wrażenie że już co piąta osoba w Polsce ma Yarisę, a Swift przy Yarisce tylko zyskuje. Nieoklepane, wdzięczne autko, naszpikowane nowoczesną myślą technologiczną. Zarazem wygodne oraz stylowe - jak dla mnie samochód idealny, jako że i w miejście i na dłuższych trasach radzi sobie wyśmienicie. Zasłużone 5!!!
Moc i elastyczność, poezja!
Bardzo elastyczna.
Kierowanie tym autkiem to przyjemność.
Tak samo jak w Nissan Micra - widać wszystko jak na dłoni + dużą zaletą są kapitalne lusterka boczne.
Mnóstwo praktycznych schowków, fajne rozplanowanie przestrzeni wewnątrz auta, niezłej jakości tworzywo.
W 5s robi się gorąco. Klimatyzacja - w 5s jest zimno. Perfect!
Przestrzeń kierowcy - jak w Renault Megane - full miejsca, z tyłu już gorzej, ale też bez tragedii, dlatego czwóreczka.
Jadąc w długą trasę po godzinie można zasnąć - prawie nie słychać że się jedzie ;)
Części średnio tanie, ale generalnie duża dostępność. Małe spalanie, więc jak najbardziej na plus.
Absolutnie wart wydanych na niego pieniędzy!
Póki co bez zastrzeżeń.
Tak jak wyżej - bez problemów.