Przeniesienie napędu
: 4X4 wręcz rewelacyjnie się spisuje w zimie i na mokrej drodze. Jedzie jak przyklejony do drogi
Wszystko cieszy, bawi i powiem szczerze ze mój podziw dla tej dziewczyny ciągle rośnie.
Doskonale wchodzi na obroty. Trzeba jednak pamiętać ze ten silnik lubi się kręcić od 3000 +
Biegi wchodzą precyzyjnie i bez haczenia. Szybka zmiana umożliwia dynamiczne przyspieszanie.
Wspaniale się trzyma drogi. Ostre pokonywanie zakrętów na niskich biegach powoduje że na wyjściu wychodzi jak strzała z łuku. Dopiszę ze mam wersję 4X4. Zimą na zaśnieżonych drogach TO JEST DOPIERO JAZDA. DUŻY +
Jazda samemu nie sprawia żadnych problemów. Z pasażerem z przodu też nie. Lusterka mają duży zasięg. Natomiast gdy dwa \"łebki\" siedzą z tyłu i mają podniesione zagłówki troszkę jest gorzej z widocznością dlatego 4
Za ta cenę ?? Niczego lepszego nie potrzeba. Do wszystkiego sięga się intuicyjnie. Fotele wygodne i w zimie grzeją w pupę. Wyposażenie godne swojej ceny i nawet wiele razy ją przebija
W zimie szybko się grzeje. Podgrzewanie tylnej szyby i lusterek działa rewelacyjnie. Odparowanie szyb z pomocą klimy też poraża sprawnością. Dla mnie ideał
Jestem raczej drobnej postury 177 cm wzrostu. Moja małżonka też jest drobna a mój synuś radzi sobie świetnie z tyłu nawet na długich wyprawach. Na dachu montuję \"Thule\" malutką trumienkę. Tak zaliczyliśmy Bułgarię, Austrię i Chorwację. Bez żadnych zastrzeżeń.
W mieście prawie go nie słychać. Na trasie przy prędkości 100 km/h też nie daje po uszach. Za to Jak trzeba trochę przycisnąć powyżej 5000 rpm. dźwięk wydechu wcale nie drażni wręcz powoduje dumę.
Daję 4 ponieważ trzeba wyważyć osiągi, przyjemność z jazdy a koszty paliwa. Jak dla mnie średnie zużycie 7,5 a w mieście 8,0 jest OK.
Jak dla mnie do tego czasu jestem bardzo pozytywnie zaskoczony więc daję 5
Ponad 2 lata jazdy. Jedyna usterka to spalona żaróweczka oświetlenia wnętrza kabiny. Poza tym żadnych problemów.
ZERO problemów. Nie ma co więcej pisać.