Oceny Suzuki Swift IV Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW 2004-2010

Najnowsze oceny Suzuki Swift IV Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW 2004-2010

4,6
~lidamara
Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
Idealne auto do miasta, ale w trasie tez dobrze się spisuje. Nawet z silnikiem 1.3 zaskakuje w trasie \"kopem\" powyżej 4000 obr. i super trzymaniem w zakrętach i daje na prawdę SUPER frajdę z jazdy. Kiedy szukałam samochodu, i zastanawiałam się nad Coltem, to przedstawiciel Mitsubishi bez zastanowienia powiedział, żeby brać Swifta, i do tej pory nie żałuję. Pasażerowie czasem narzekają przy wsiadaniu (wersja 3D), ale robią to na własne...
3,5
~MAX
Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
W mojej ocenie świetny do jazdy po mieście. Niestety na dłuższe trasy się nie sprawdzi, nie jest zbyt wygodnym rozwiązaniem. Jest nie drogi w utrzymaniu biorąc pod uwagę spalanie jak i koszty naprawy.
4,5
~Cubusb
Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
Jest to autko żony, drugi samochód w rodzinie. Po ponad 2 latach użytkowania Mieliśmy zmieniać na kombi z powodu narodzin potomka, ale po obejrzeniu tego co jest na rynku zapadła decyzja o odpięciu poduszki pasażera i pozostawieniu Suzi u nas na duuuużo dłużej. Żona się cieszy że jej ukochane maleństwo zostaje, ja w sumie też jestem zadowolony bo od czasu do czasu daje mi pośmigać tym gogartem :-)
3,4
~Kacper
Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
Auto nadaje się tylko do miejskiej jazdy. Wszelkie dłuższe wypady to męczarnia. Bagażnik praktycznie tylko na małą walizkę.
3,8
~Bedu
Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
Suzuki to dobre auto do miasta. Zaparkujesz wszędzie ale plastiki w środku + widoczność na światłach to dramat. Również można mieć uwagi co do jakości lakieru
4,4
~Paweł
Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
Całość oceny trzeba skonfrontować z ceną zakupu jak i klasą auta. Jak dla mnie b.dobrze ale nie doskonale, kupując znałem zalety, a wady wyszły w praniu.
Dziennik kosztów dla Suzuki Swift IV Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
7,4
2,8
~R
Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
Ładne auto, ze względu na gabaryty idealne dla kobiety ale... Niestety liczne niedoróbki oraz niska jakość wykonania nie dają pełnego zadowolenia z użytkowania. Osobiście nie polecam zakupu !
4,5
~dominik
Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
Nie mam żadnych problemów. Lubię wiedzieć, że moje auto zawiezie mnie tam, gdzie chcę.
4,3
~franciszek
Hatchback 3d 1.3 92KM 68kW
jestem bardzo zadowolony a to już moje 6-te auto.
4,6
~Gość