Nie oszukujmy się 68KM to nie rakieta ale silnik radzi sobie dość sprawnie. Mam wersję cabrio więc kilka kilogramów mniej waży i silnik mam mniej roboty niż w normalnym swiftcie. Ale silnik wystarczający na cabrio gdzie przyjemność jazdy bez dachu jest najważniejsza i prędkość i przyspiecha nie ma takiego znaczenia
Nie najgorzej. Po 200tys.km. czasami dwójka i trójka lekko zgrzytnie ale poza tym ok.
Daje rade ale cabrio jest usztywnione i wzmocnione więc komfort jazdy zawsze jest gorszy niż w nie cabrioletach.
Z dachem troszkę słabo do tyłu, za mała szyba tył. Po zdjęciu dachu mistrzostwo świata.
Auto starszej generacji więc jak na tamte czasy to ergonomia ok.
Latem-no coments!!! Super bajkowa klima po zdjęciu dachu, zimą też da się jeździć, nadwozie nagrzewa się super szybko i skutecznie.
Autko 2 osobowe więc miejsca dla nich co nie miara. Trochę fotele za nisko w porównaniu z normalnym swiftem i przez to bardziej twarde.Za bardzo.
Z zamkniętym dachem nie słychać silnika aż do wysokich obrotów. Z otwartym też jest ok.
Spala bardzo mało. A to dzięki temu,że tym autem nie da się szybko jeździć, w sensie nie warto, szkoda marnować przyjemności z jazdy.
Bombka! Dałem 800eu! Serwisowany do końca, stan bdb.
Nic się nie psuje. Niestety rdza, rdza, rdza!!! Raz juz go całego malowałem a juz znowu wyłazi!!!
Nico się mi jeszcze nie zepsuło!!!!!!!! Zrobiłem wprawdzie tylko 10tys.km. ale auto ma już ponad 200tys. i wypadało by żeby coś padło, a tu nic!!!
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 i 68KM 50kW