rewelacja jak za te cene - bardzo ekonomiczne auto, przy tym wogule nie rzuca sie w oczy.
samemu super (tak najczesciej jezdze)
w kilka osob ciezej, ale daje rade.
dynamika i spalanie - rewelacja
biegi dlugie i dokladne. na zimno czasami brak precyzji
ogolnie dobrze sie prowadzi... czasami przy za duzej predkosci jest nadsterowny przy zakretach :D
bardzo wyrazne, slupki w sam raz. doskonala widocznosc do tylu
wszystko swietnie rozlozone, przyciski, przesuwaki, dobrze rozmieszczone i dobrze podswietlone. minus za umiejscowienie nisko radia, ale to pewnie z przymusu na brak miejsca wyzej
ogrzewanie ok, bo silnik szybsko sie nagrzewa..... trudno z cieplym powietrzem czasami trafic pomiedzy sile nawiewu nam potrzebna.
jesli chodzi o zimne powietrze to w upalne dni w miescie mozemy zapomniec. lepiej uchywlic szybe. chyba ze damy na conajmniej drugi lub trzecia sile nawiewu, ale wtedy jest troche glosno.
jak dla mnie i pasazera obok super. z tylu srednio, ale to male 3drzwiowe autko.
pomimo tego ze sie wydaje ze jest maly z zewnatrz wbrew pozorom robi wrazenie jesli chodzi o miejsce w srodku. Bagaznik malutki, ale i tak nic w nim nie woze
jesli chodzi o zawieszenie to niestety tutaj duzy minus. Poniewaz 3 cylindrowka przy wolnych obrotach chodzi jak dieselek:D
powiem tyle. potrafie zrobic 400km na 20l paliwa :)) przy oszczednej jezdzie
(trasa 100-110km/h)
(miasto - normalna spokojna jazda)
super, super, super.
ostatnio padl mi czujnik swiatel wstecznych.
przy mojej poteznej eksploatacji (100km dziennie po polskich drogach) jedynie w ostatnim czasie trzeba bylo wymienic pompe wody.
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 i 56KM 41kW