: PROSTOTA KONSTRUKCJI,NISKIE CENY CZĘŚCI, JEST ZAJEBISTYM WSZĘDOWŁAZEM PRZECHODZIŁEM TAKIE MIEJSCA O W KTÓRE BRONCO NAWET BYM NIE PRÓBOWAŁ :]
SUPER
silnik pracuje bez zarzutu-mam go na gazie-na bęzynie chodzi lepiej-na ulicach gaz w terenie wacha ;] szkoda że nie ma więcej mocy,ale po zmianie silnika na mocniejszy muszą nastąpić kolejne by wzmocnić resztę- zawsze pada co najsłabsze-mocny silnik wykończy za słabe napędy......http://www.youtube.com/watch?v=tCbzDoFK7FI&feature=channel_page
bez problemowe o ile ma olej ;]http://www.youtube.com/watch?v=C67M1VZ0OhA&feature=channel_page
jest oki,u mnie trochę buja ale to przez to że jest podniesiony-30 cm na dużych balonach ;]http://www.youtube.com/watch?v=qvz6MsgAUTk&feature=channel_page
od kiedy jest podniesiony jest super ;]
moja wersja jest na 2 osoby i ja bym tego nie zmieniał- to nie jest samochód rodzinny ;]mam 196cm wzrostui jakoś się mieszczę-mam miękki daszek ;]]] daje mi ulgę w terenie ;]
wentylacja petfekt-wersja cabrio-ogrzewanie super-o dziwo przy tej wentylacji.http://www.youtube.com/watch?v=JqSqyysnq48&feature=channel_page
dla 2 osób jest dobrze ;]dlczterech rzeżnia :]
no cóż-wszystko dobrze słychać ;]
przy wersji z gazem jest dobrze, mi pali około 10L-GAZU/100km [nie mówimy o jeżdzie w terenie,tam spalanie uzależnione jest od fantazji kierowcy ;]http://www.youtube.com/watch?v=IJSqlSOkCkc&feature=channel_page] ceny części zamiennych-to miła niespodzianka TANIO
MIŁE CENY W PORÓWNANIU DO INNYCH TERENÓWEK.
pilnować oleju ;] w sliniku skrzyni reduktorze i mostach stanu łożysk i uszczelniaczy-kto nie smaruje ten nie jedzie ;]
samuraj to mało poważny samochód [to samochód? :]]]-a więc poważnych problemów brak. pozdrawiam i polecam to COŚ :] szczepan.