Przeniesienie napędu
: 4x4 CVT i to prowadzenie - jak sie nie przejedziesz to nie wiesz o czym mówie
zdecydowanie udany zakup, moze turbo domówie jak sie pokaże taka opcja:)
Świetny silnik, cichy elastyczny, mimo że nie ma turbo bardzo płynnie przyspiesza.
najlepsza jaką miałem okazję jeździć, nie czuć zmian biegów wogóle, fantastyczne manetki w kierownicy działające zawsze bez konieczności zmiany lewarka.
jeździłem wcześniej mondeo ST, kizashi jeździ jak gokart - uważam że za te pieniądze nie ma lepszego prowadzenia, mam zacięcie sportowe i musze przyznać że kizashi naprawdę jest dobry!
bez zarzutu!
bez uwag nie mam żadnych problemów z obsługą, wszystko jest pod ręką
czekam na większe mrozy, póki co wszystko super, samochód stoi pod chmurką bardzo szybko się nagrzewa nawet -15C nie zrobiło na nim wrażenia.
szyty na miarę jak dobry garnitur, 2 dzieci z tyłu i wypad do austrii na tydzień sprawił że oceniam ten samochód jako idealne rodzinne auto dla tatusiów którzy jak są sami lubią troszkę ostrzej pojeździć w zakrętach :)
klasa premium - cisza spokój, rewelacja nawet przy 160km/h jest bardzo cicho
miasto 10,8 trasa 7 - na początku nie wierzyłem że moze być tak dobrze - oby tak dalej!
pomimo ceny za tą kase nie ma takiego auta na ynku
narazie nic sie nie dzieje, silnik 2,4 pochodzi z GV a tam jest po prostu nie do zdarcia więc pozostają pierdoły choć wierze w Japończykow więc nic pewnie sie nie zdarzy :)
po prostu nic~!
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 VVT 178KM 131kW