Samochód jest "inny" niż pozostałe w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Wyróżnia się stylem na tle innych pojazdów w tym segmencie. Kupiłem wersję najlepiej wyposażoną - GS. Ma wszystko co potrzeba. Warunki gwarancji OK. Obsługa w salonie miła i kompetentna - wytrzymała nawet "test" moich dzieci ;). Koszty i obsługa porównywalna z innymi japończykami.
Bardzo dynamiczny silniczek, Zmienne fazy rozrządu powodują że ma dość wysoki moment w sporym zakresie obrotów. Silnik lubi wysokie obroty co skutkuje jednak dość głośną pracą
Do przodu dość precyzyjnie; Kiepsko wchodzi wsteczny bieg
Lepiej niż się spodziewałem. Wysoko zawieszony - 17 cm prześwitu. Zawieszenie zestrojone dość sztywno świetnie reaguje na ruchy kierownicy, Dobre hamulce z ABS. Wspomaganie kierownicy z progresją siły zależną od prędkości.
Świetna widoczność z przodu i z boku, niezła do tyłu.
Wg mnie wszystko na swoim miejscu. Brak np: regulacji kierownicy ale to ustawienie które jest pasuje mi bardzo dobrze. Siedzenia dość twarde ale wygodne. Jak na pojazd tej klasy to naprawdę nic więcej nie można wymagać
Mam wersję z klimatyzacją.
Ogrzewanie i wentylacja - super
Miejsa na przednich fotelach dość sporo. Dużo miejsca nad głową Na tylniej kanapie też w sumie nie najgorzej. Dwójka moich dzieci (13 letnich) jest b.zadowolona.
Ogólnie nienajgorzej. Zastrzeżenie p. punkt 1 - silnik
Powyżęj przeciętnej. Trudno kupić coś lepszego, lepiej wyposażonego za takie pieniądze. Gorąco polecam!
To dopiero 1000 km - wszystko OK
j.w.