Ocena kierowcy - Suzuki Ignis II Hatchback

lucky_luu@interia.pl, 13 lat temu
Silnik 1.3 i 16V 94KM 69kW
Rok produkcji 2004
Suzuki Ignis II Hatchback 1.3 i 16V 94KM 69kW 2003-2008 - Oceń swoje auto
Układ hamulcowy : Świetnie zestrojony układ hamulcowy, własności trakcyjne - autko mimo wysokiego nadwozia nie ma tendencji do"wypadania z zakrętów"-idealne trzymanie na zakrętach.Zrobiłam tym autkiem 30.000km przez nieco ponad 2 lata, wymienialiśmy z męzem jedynie filtry i oleje, Samochodzik serwisowany w Aso 5lat, użytkowany bezawaryjnie, obecnie jestesmy na etapie sprzedaży naszego ukochanego Ignisia, rodzina sie powiekszyła, myslimy nad Vitara, miejmy nadzieje ze i tym razem decyzja o zakupie bedzie sluszna.Pozdrawiam ze Śląska Ala.
Zrobiłam tym autkiem 30.000km przez nieco ponad 2 lata, wymienialiśmy z męzem jedynie filtry i oleje, Samochodzik serwisowany w Aso 5lat przez pierwszego właściciela(gwarancja 3lata+dodatkowe 2 lata opcjonalnie), przez 120.000, użytkowany bezawaryjnie, obecnie jestesmy na etapie sprzedaży naszego ukochanego Ignisia, rodzina sie powiekszyła, myslimy nad Vitara, miejmy nadzieje ze i tym razem decyzja o zakupie bedzie sluszna.Pozdrawiam ze Śląska Ala.
podrożowanie 1.3 16v przyjemne, silnik dynamiczny
przeciętnie
świetny!
wzorowa
duzy plus
bardzo dobra
wystarczajaco dla rodziny 2+2
ok, mimo sporych predkosci w kabinie da sie wytrzymac, jazda komfortowa
Spalanie przeciętne, jesli 8-10l to duzo, można zalozyc instalacje gazową swietnie sie sprawdza ponoć w 1.3 16v,ceny podstawowych czesci ekspl.jak filtry, oleje w granicach rozsądku, żadne powazne naprawy nie przeprowadzane
posiadany egzemplarz zakupiony za kwote nieco powyzej średniej krajowej-jednak jak sie okazało czasem lepiej dołożyc wiecej i cieszyc sie długo z bezawaryjnej jazdy.
brak usterek
brak usterek