Nie polecam. Powiedzmy tak, zrobiłem tym autem 210 000 tys km , na lpg 160 tyś i zawory wyzioneły ducha, trzeba było wymienić zawory wydechowe w sumie 3500 pln mnie to kosztowało u mechanika nie w aso, komfort to tragedia tzn cicho jest w srodku ale przy 120 zaczyna sie rtobic juz głośno,auto jest twarde wiec czuć kazdą nierówność, skyrznia źle zgran z silnikiem tzn na dwujce przy 1500 obr/min nie pojedziemy bo szarpie i drga cały silnik, fotele jak z papiru wydaje sie że zaraz się rozpadną, duzy plus to zero awari prócz zaworów ale to wina lpg, przez 210 tys km wymieniłem tylko jedną gume przy drązku stabilizacyjnym bo lekko stukał tak pozatym nic no i raz świece profilaktycznie przy 150 tys km i to tyle - ogólnie jak ktos nie bedzie jezdzil na lpg to auto bezawaryjne ale komfort jak na furmance, spalanie około 12 lpg przeważnie trasa przy średniej prędkosci 120-140 km/h , moje stare bmw E38 2.8 silnik pali w trasie 11,5 czyli mniej niz ta vitara z silnikiem 2.0 a masa bmw to 1670 kg a witary 1500 kg wiec zdecydowanie za dużo pali