: łapie rdza zbyt szybko, klamka z tyłu łamie się
Układ elektryczny
: wyłączniki światła w kabinie w drzwiach nie załączają się i światło mruga
gdyby nie drobiazgi: słabe radio, słaba klamka z tyłu, słabe psikanie płynu na tylną szybę, słabe załączniki światła w kabinie (te w drzwiach - światło w kabinie mruga)
silnik dopóki działa - jest dobrze. generalnie dość głośny, w końcu v-ka.
Niestety, kupiłem po człowieku, który nie zmieniał filtrów od gazu i to (podobno) zniszczyło zawór. Naprawa w ASO blisko 7tys. Póki co, wszystko ok, odpukać.
mam zastrzeżenia do \"wchodzenia\" biegów, sprzęgło głęboko chwyta, więc czasami zgrzytnie, no ale może to tarcza zdarta
ge-nial-ny. to wysoki samochód, w zakręty wchodzi świetnie, 10 lat nie zmieniane zawieszenie, wymienione tylko tarcze hamulców i klocki. twarde bydlę, a uzywam praktycznie tylko na fatalnych drogach
bardzo brak blokady dyferencjału
nie mam zastrzeżeń
dość dobrze, nadźgane przy przeciwmgielnych. banalny klimatronik (po fordzie mondeo)
klima niezwykle wydajna, dobrze grzeje - ok
prawe kolano mi się obija o rynienkę po środku samochodu
nie jest źle, mogłby silnik być mniej słyszalny
a wręcz genialnie. mało spala
beznadziejna klamka drzwi tylnich
beznadziejne wyłączniki światła w kabinie, te uruchamiane drzwiami - drzwi otwierasz a światło zaczyna mrugać
beznadziejne radio kretyński clarion, którego ze względu na kształt nie sposób wymieć
Irytujące drobiazgi
może źle trafiłem, ale silnik ma już szlifowane głowice, zwalam to jednak na poprzedniego właściciela, który nie wymieniał ffiltrów od gazu. to musiało sie tak skończyć
mierna blacha
- zużycie paliwa dla silnika 2.7 i V6 24V 4WD 173KM 127kW