Oceny Suzuki Baleno II Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW 1999-2002

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Suzuki Baleno II Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW 1999-2002

~RONIN666
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Bardzo dobre auto w swojej klasie i roczniku. Super przednie siedzenia, z tyłu nawet wysocy pasażerowie mają miejsce na głowę, rodzinne, super promień zawracania, silnik dynamiczny, sportowy pomruk silnika, linia karoserii spokojna ale ponadczasowa, chromowane obrzeża okien dodają szyku autu, nie nadzwyczajne wyciszenie, bezawaryjne (japończyk to japończyk- proszę zerknąć na stronę Dekry gdzie Suzuki Swift jest w czołówce bezawaryjnych aut)!...
4,3
~uzi
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Najważniejsze jest to, że auto jest niezawodne. Przejechałem 2 długie tracy: ok 5 i ok 7 tys. km. całkowicie bezproblemowo. Spalanie na naprawdę niskim poziomie no i silnik w miarę dynamiczny. No i cena auta używanego jest stosunkowo niska. POLECAM
4,2
~robertz@gorzow.mm.pl
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
miałem już kilka samochodów, ale ten jeszcze mnie nie zawiódł. Oprócz przeglądów i wymiany 1!!! raz tłumika bezawaryjny. Mogli by dodawać owiewki, bo przy 190kmh i otwartych oknach wiatr wieje jak do beczki.
3,8
~Jurek
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Bardzo dobre przyspieszenie, hamulce, zaczyna "pływac" przy prędkości powyżej 150-160 km/godz. zła widocznośc w tylnych lusterkach podczas deszczu- zbierajaca się woda na bocznych szybach utrudnia widzenie, zbyt mała pojemnośc bagażnika- wsporniki pokrywy bagażnika utrudniaja zamknięcie. W sumie samochód dla osób lubiacych dynamiczna jazdę.
4,3
~Zuki
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Świetne auto dla Polaka - Nizdużo pali, kosztuje w komisie grosze. Części drogie ale nogdy ich raczej nie zamówisz!
~Kujawiak
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Ogólnie samochód w porównaniu z innymi,które eksploatowałem jest wdzięczny w eksploatacji
4,8
~adam
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
świetne auto. miałem VW i Reanulta, ale ta Suzuki jest dużo lepsza. świetna praca silnika, bardzo dobry układ jezdy, świetne hamulce. mało pali. wada - zbyt małe wyciszenie
3,5
~PIOTR
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
niewielkie auto dla małej rodziny,z troche zadużym apetytem na paliwo,przy większych prędkościach mało stabilne
4,6
~robert@sukurs2.pl
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
dobre i wygodne autko, mogłoby mieć tylko większy bagażnik w sedanie
2,6
~tkanigos@o2.pl
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
myszlałem że jest to typowy przykład japońskiego niezawodnego samochodu ale zmieniam zdanie o suzuki dla mnie to ten samochód jest pasmem nieszczęść i porażek nikomu nie polecam takiego złomu
Suzuki Baleno II Sedan