Oceny Suzuki Baleno II Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW 1999-2002

Najnowsze oceny Suzuki Baleno II Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW 1999-2002

4,2
~kkk
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
autko jest godne polecenia. Co mi sie nie podoba?? Ceny czesci zamiennych ktore są astronomiczne Dilerzy od Suzuki pomyślcie nad tym to nie lexus czy mercedes. Gdyby nie to to o wiele wiekszy rynek byscie zajeli bo auta są naprawe dobrej jakosci.
4,8
~marcin
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Świetne auto! kupiłem przez przypadek, bo miałem dwa dni na kupno samochodu. teraz nie żałuję, a wręcz przeciwnie! super zawieszenie - trzyma się drogi jak przyssawka, elastyczna skrzynia, oszczędny (6 na trasie, 8 w mieście), wysoka kultura pracy silnika. "wad" nie ma. jeżeli chciałbym coś zmienić, to dodałbym wycieraczkę tylną i zmienił ustawienia ogrzewania na pokrętła. polecam wszystkim . moje następne auto to również będzie japończyk
~Młody mistrz
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Autko ciekawe można nim poszaleć nie zawodny od 4 lat wymieniłem tylko akumulator, jednak jest jedna wada :-( TRUDNO ZNALEŚĆ ELEMENTY TUNINGU DO TEGO AUTKA Ale i tak szkoda mi go sprzedać!!!!!!!!!!!!
4,6
~malexh
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
jeżdziełm już kilkunastoma samochodami różnych klas i jestem przekonany, że cięzko jest znaleść idealny samochód, ten też nim nie jest, ale w porownaniu do innych wypada znakomicie. Zresztą, jeśli ktoś szuka b.dobrze wyposarzonego smaochodu to wie ile za niego musi zapłacić i ile później z powodu usterkowości będzie miał problemów. Kolejnym atutem jest NIEPOPOLARNOŚĆ modelu, a co za tym idzie złodzieje go "nieewidzą".
4,1
~Agnieszka J.
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Bardzo atrakcyjny wygląd auta, jest trochę inne niż wszystkie, dodatkową zaletą tej marki jest niewielka popularność wśród złodzieji, obrobią z lusterek wszystkie Fordy i Ople w okolicy, pozostawiając mi moje auto nietknięte (Poznań). Bogato wyposarzone wnętrze, nawet w standardzie, w 1999 roku niewiele marek proponowało tyle elektryki w standardzie (szyby, lusterka itp.) Mankamentem jest zbyt mała zrywność auta i moc tylko 73 KM, co powoduje...
~Cube
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Suzuki Baleno to naprawde samochod godny pochwały,choc jest mało populany w naszym kraju to naprawde warto go polecic.Z czesciami nie ma zadnych problemów.
3,6
~koniczyneczka@interia.pl
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
fajny samochód dla kobiety lekki w prowadzeniu tylko troszke nietypowy i czasem mogą być problemy
3,7
~Robert
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
po przejechaniu 200000 nic poważnego się nie dzieje. Wymieniłem jednen amortyzator. Okresowe przeglądy co 10000 O.K. Auto serwisowane, nic nie mam mu do zarzucenia, choć mogło być lepsze.
3,5
~mgracz@poczta.onet.pl
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Bardzo sympatyczny pakowny rodzinny egzotycznysamochodzik.Muszę szukać dobrej skrzyni biegów,bo może się w krótce rozlecieć.
~czex1983@interia.pl
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Świetny samochód dla młodej osoby:dynamiczny,zwrotny,bezawaryjny i przyciąga wzrok. Jedyna wada to słaba dostępność części zamiennych.
Suzuki Baleno II Hatchback