Oceny Suzuki Baleno II Hatchback

Najnowsze oceny Suzuki Baleno II Hatchback

3,9
~?FFF
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Świetne autko. Spalanie zaskakuje. Silnik jak na 1.3 to prawdziwa rakieta ;) Na plus jeszcze to bardzo dobrze działająca klimatyzacja. Minusy: słaba jakość skrzyni biegów, BARDZO mało miejsca dla pasażerów z tyłu.
~Mufloniasty
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Bardzo urokliwy, mały hot hatch, jak z resztą wszystkie japończyki w tej klasie. Świetne auto dla kawalera czy też młodego małżeństwa. Niezbyt popularny w Polsce, ale tani w utrzymaniu. Jeśli się dba i nie zapuszcza, rzecz jasna. Auto o delikatnym zacięciu sportowym - podczas jazdy potrafi zawarczeć z charakterkiem powyżej 4000 rpm ;)
~kkk
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
autko jest godne polecenia. Co mi sie nie podoba?? Ceny czesci zamiennych ktore są astronomiczne Dilerzy od Suzuki pomyślcie nad tym to nie lexus czy mercedes. Gdyby nie to to o wiele wiekszy rynek byscie zajeli bo auta są naprawe dobrej jakosci.
4,8
~marcin
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Świetne auto! kupiłem przez przypadek, bo miałem dwa dni na kupno samochodu. teraz nie żałuję, a wręcz przeciwnie! super zawieszenie - trzyma się drogi jak przyssawka, elastyczna skrzynia, oszczędny (6 na trasie, 8 w mieście), wysoka kultura pracy silnika. "wad" nie ma. jeżeli chciałbym coś zmienić, to dodałbym wycieraczkę tylną i zmienił ustawienia ogrzewania na pokrętła. polecam wszystkim . moje następne auto to również będzie japończyk
4,5
~Młody mistrz
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Autko ciekawe można nim poszaleć nie zawodny od 4 lat wymieniłem tylko akumulator, jednak jest jedna wada :-( TRUDNO ZNALEŚĆ ELEMENTY TUNINGU DO TEGO AUTKA Ale i tak szkoda mi go sprzedać!!!!!!!!!!!!
4,6
~malexh
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
jeżdziełm już kilkunastoma samochodami różnych klas i jestem przekonany, że cięzko jest znaleść idealny samochód, ten też nim nie jest, ale w porownaniu do innych wypada znakomicie. Zresztą, jeśli ktoś szuka b.dobrze wyposarzonego smaochodu to wie ile za niego musi zapłacić i ile później z powodu usterkowości będzie miał problemów. Kolejnym atutem jest NIEPOPOLARNOŚĆ modelu, a co za tym idzie złodzieje go "nieewidzą".
4,1
~Agnieszka J.
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Bardzo atrakcyjny wygląd auta, jest trochę inne niż wszystkie, dodatkową zaletą tej marki jest niewielka popularność wśród złodzieji, obrobią z lusterek wszystkie Fordy i Ople w okolicy, pozostawiając mi moje auto nietknięte (Poznań). Bogato wyposarzone wnętrze, nawet w standardzie, w 1999 roku niewiele marek proponowało tyle elektryki w standardzie (szyby, lusterka itp.) Mankamentem jest zbyt mała zrywność auta i moc tylko 73 KM, co powoduje...
4,7
~Marek
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
To auto naprawdę da się lubić ! Zgrabny (zwłaszcza tył), w środku ładny, na drodze szybki, ekonomiczny, super zwrotny. Tylko ten silnik bym wygłuszył. Jeśli ktoś lubi, to dla pasażerów z tyłu można założyć nawet gigantyczne głośniki ! Jeździłem już wieloma autami i naprawdę w tej klasie to jest ścisła czołówka !
~cquest@by.onet.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Bardzo zgrabne auto (spojlery fabryczne, soczewki, alufelgi); dynamiczne, niezawodne, oszczędne jak ktoś chce oszczędzać; ale polecam bardziej silnik 1.6 (elastyczność większa, a tylko 0,5 litra więcej na setkę). Jest też hatchback GTX z silnikiem 1.8, 135 KM, ale w Europie to biały kruk.
~Leo 29.
Hatchback 1.8 i 16V 121KM 89kW
Baleno odstaje nieco od standartów wykonania dużo droższej Hondy czy Toyoty. Nie wpływa to znacząco na jego własności użytkowe czy niezawodność .
Suzuki Baleno II Hatchback