: Tulejki na stabilizatorze wybiły się po około 15 tys. km. Cóż polskie drogi ale trochę za wcześnie. Na szczęście kosztują w ASO 30 zł.
Auto było przeze mnie kupione w salonie jako nowe, ale za wodą. Kosztowało tyle co nowy passat albo podobny samochód, a wygląda, jeździ i spełnia moje oczekiwania lepiej niż średniak z polskiego salonu.
Silnik jest po prostu subaru. Ciągnie od dołu, w mieście niesłyszalny, przy podrygach na trasie ryczy groźnie. Przyspiesza pod każdą górę.
Czasami trochę się zastanawia co ma zrobić. Mamy drugi automat - nowego accorda coupe, jest precyzyjniejszy.
4 razy 4 - zima za mną - cudownie. Trzeba mieć dobre opony, nie mylić z wielosezonowymi, są na każdy sezon i na żaden.
Do tyłu widać co widać, czujniki parkowania trochę załatwiają sprawę.
Proste, wygodne, niczego nie szukałem, obsługuje się intuicyjnie.
Grzeje, chłodzi kiedy trzeba, chcę odparować szybę mam to w 3 sekundy, co trzeba więcej?
Mam 5 miejscówkę, nawet jakbym chciał wozić wysokich mężczyzn (nie gustuję w chłopcach) pewnie czuliby się komfortowo. Miejsca a miejsca.
Po przesiadce z diesla, zastanawialem się w mieście czy silnik pracuje czy nie:)
Pali a i owszem, nie wiem czy auta tej klasy mają znacznie mniejsze apetyty. Jak kogoś nie stać na paliwo, jest wiele aut bardziej ekonomicznych.
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 i R6 24V Boxer 256KM 188kW