Oceny Subaru Outback III 2.0 TD 150KM 110kW 2007-2009

Najnowsze oceny Subaru Outback III 2.0 TD 150KM 110kW 2007-2009

3,6
~inż. brz
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
Opinia podsumowująca 11,5 roku i 312 tys. km. Pomimo poważnych usterek uważam przygodę z tym modelem za bardzo ciekawe i przyjemne doświadczenie motoryzacyjne. Ten model ma to "coś" i miło go wspominam. Szkoda, że w kolejnych Outbackach Subaru zatraciło charakter tej generacji na rzecz wielkich "kanap" o słabszych osiągach. Model ten bardziej docenią pasjonaci motoryzacji niż osoby szukające "młotka czy innej taczki" do jazdy.
4,5
~ByQu
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
Powiem tak, planowałem sprzedać je przy 100k km, ew. z nawiązką, obecnie jest 160 i nie myślę nad taką opcją przez długi czas (no w zasadzie nie tak długi bo kkm szybko lecą). Od nówki różni się lekko przytartą kierownicą (oczywiście tylko delikatnie), gałką biegów, lekkim wgniotem skórki/gąpeczki pod nią na podłokietniku i drzwiach. Tyle, reszta jak z salonu. Fotele, wygoda siedzenia też nie jest najlepsza.
4,5
~hump
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
tylko dobrze bo: - nie ma wyboru tylko 1 silnik, tylko 1 skrzynia - dzwiek moglby byc lepszy - dla niektorych osob moze byc za ciasnym autem poza tym jest to solidne, umozliwiajace szybkie przemieszczanie sie w roznych warunkach, dobrze wyposazone auto
3,3
~Pikuś wota@intertele.pl
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
Bardzo przyjemne auto do jazdy, dajace dużo satysfakcji. Troche ciasnawe jak na kombi. Niestety juz widzę, ze kontakty z serwisem przypuszczalnie bedą jedna wieką gehenną. Totalne olewanie klienta przez Sobiesław Zasada Rzeszów. Nie oddzwaniaja chociaż obiecują. Nie realizuja terminów, odmówili wymiany żarówek na Philips BV (pełna homologacja E) twierdząc że na gwarancji tylko zarówki Subaru. Ciekawe jak mi się spali na trasie. Mam szukać...
4,1
~jerryar
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
Idealny samochód,kto mieszka poza miastem i nie chce się oglądać na warunki dojazdu. Ekonomiczny-do wyciszonej jazdy-do 120-140 km/h. Powyżej-duże w3ymiary auta+spore lusterka-generują przykry dla systemu audio szum. Gdy trzeba,potrafi wyrwać z kopyta. Ogólnie-jedno z 3-ech najlepszych aut-w jakich podróżowałem.
4,7
~zbyszek
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
Najlepszy samochod jakim jezdzilem, swiadomie wybrany, spelnia oczekiwania, sprawdza sie to co pisuje inni wlasciciele na forum i w komentarzach, daje wiele przyjemnosci z jazdy,daje tez duze poczucie bezpieczenstwa, szczegolnie zima,ma \"dusze\", sadze, ze ma zdecydownie wieksze mozliwosci, niz ja sprawdzalem, ma tez rzecz jasna ograniczenia, ale jest bardzo dobrym, uniwersalnym samochodem.

Subaru Outback III – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~bubu
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
Bardzo dobrze jeżdżące auto,szczególnie w trudnych warunkach drogowych,bardzo pewnie się prowadzi,przewidywalne.Wjedzie i wyjedzie tam,gdzie inne musza zakładać łańcuchy albo wzywać pomoc.
3,6
~Peter
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
Daje duzo radosci, zwlaszcza na sniegu. Wszyscy jada 30km/h a ja 60. Zupelnie inna jakosc w stosunku do aut przednionapedowych.
2,8
~Krzysztof Jordanek
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
Najważniejsza jest niezawodność, której Subaru brakuje.
3,5
~Rozczarownik
Kombi 2.0 TD 150KM 110kW
W swojej klasie niezły ale w porównaniu do suwów to kiepsko