Fakt,że jest to mój drugi samochód tej marki jest chyba wystaraczającą rekomendacją.
To moje drugie Legacy-poprzednie było z silnikiem benzynowym.Silnik Diesla wygrywa z nim w każdej konkurencji,no może przegrywa w kategorii \"brzmienie\":-)Jest dynamiczny i zarazem oszczędny.
Jest dobrze.
Jedna z największych zalet tego samochodu-mam na myśli trakcję.Trzeba jednak przyzanć,że przy 4 osobach zaczyna trochę \"huśtać\".
Do przodu i na boki świetnie.Do patrzenia w tył służą czujniki cofania,ale w dzisiejszych samochodach to norma.
Dla mnie wszystko na swoim miejscu.
Jest w porządku,chociaż przy czterech osobach zimą nie jest w stanie doparować wszystkich szyb.
Cztery osoby pdróżują w komfortowych warunkach.
Poprzedni właściciel zadbał o to i wyciszył kabinę.Mam porównanie,ponieważ żona również jezdzi Legacy z silnikiem Diesla,ale jej samochód niestety nie został dodatkowo wyciszony-na dłuższej trasie hałas jestuciążliwy.
Średnie spalanie wynosi 6,3 litra.90% przebiegu to trasa,10% duże miasto.Jestem bardzo zadowolony
Tutaj jest doskonale.Dodatkowym plusem dla mnie jest fakt,że ten samochód jest produkowany w Japonii.Proszę mi wierzyć,to robi różnicę.
Jest ok,chociaż prawdą jest powiedzenie,że NIC w Subaru kosztuje 100 PLN a COŚ 500 PLN:-)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TD 150KM 110kW