Ocena kierowcy - Subaru Legacy IV Kombi

Silnik 2.5 i 16V 173KM 127kW
Rok produkcji 2005
Okres użytkowania: 1 rok
Subaru Legacy IV Kombi 2.5 i 16V 173KM 127kW 2003-2009 - Oceń swoje auto
Przeniesienie napędu : Wjazd w Alpach zimą na 1700 mnpm leśną drogą -10, śnieżyca - zero problemu.
Legacy to naprawdę dobry samochód. Dynamika wystarczająca. Napęd jest naprawdę genialny - możesz dojechać wszędzie w każdą pogodę(im cięższe warunki tym go bardziej doceniasz)- idzie jak czołg - \"subarowa pogoda\" go cieszy. Na śniegu jak po szynach - dopóki masz prześwit przejedziesz po wszystkim(w awaryjnych sytuacjach włączasz reduktor jedziesz dalej). Jechaliśmy z jednym \"sceptykiem\" leśną drogą na 1700 mnpm - jak wysiadł na górze przestał już uważać że audi robi najlepsze quattro :) haha - respect. Jak dużo jeździcie po górach, po śliskim, w trasę - nie ma co kombinować - idealna fura. Generalnie Subaru ciężko porównywać z jakąkolwiek inną marką (to mój czwarty, następny też już wiem jaki kupić) Jedyne co to polecam wymiane tarcz i zacisków na coś większego - wtedy hamuje. Nie wiem czy konstruktor subaru mieszkał w Polsce czy mu tak wyszło przez przypadek - po za napędem ułatwiającym pokonywanie naszych kolein itp to mega twardziel, zawieszenie w szczególności. Samochód wprost stworzony na nasze drogi. No i ten pomruk... Ma jedną wadę - jak ktoś lubi szpanować to niech go nie kupuje(blachary nie kojarzą) Pozdrawiam
Mruczek...klasa - znajomemu skojarzył się z bombowcem B52? hm coś w tym jest
Czasami coś haczy ale ogólnie ujdzie
No comment
Wszystko pod ręką - typowy japończyk
A po co tłumić boxera toż to zbrodnia
Lubi łyknąć :)
Po prostu - Japan