Od 2000 obrotów faktycznie zaczyna jechać. Niespodzianką może byc odcięcie przy przekroczeniu 6000 obrotów ( szczególnie przy szybkim wyprzedzaniu ).
Jestem zadowolony. Precyzyjna choć czasami lubi haczyć.
Jak trzeba to jest twardy ( zakręty ),a na trudniejszych nawierzchniach faktycznie 4X4 jest super. Deszcz, śnieg nie stanowią problemu dla auta, Na lodzie wszystko co jedzie za szybko wypada :( .
Dla mnie jest naprawdę OK. Boczne lustra są duże i w połączeniu z elektryką dają duże możliwości obserwacji okolicy auta.
Wszystko jest tam gdzie powinno być. Choć nie mam sterowania radia w kierownicy i tak łatwo sięgam do konsoli środkowej.
Dzieła, Zimą szybko odszrania, zaparowane szyby szybko czyści. Jest OK.
Ja jestem zadowolony choć nie jestem .... duży. Znajomi też raczej nie narzekają.
Bardzo dobre.
Wszystko jest tak jak przy 2 litrach i 137 KM.
Wiedziałem co kupuję, więc płacę i jeżdźę. Następny bedzie H6, więc spali wiecej :).
Typowe usterki dla 4-latka. Trochę w zawieszeniu stabilizatory puściły, amorki po badaniach mają sprawność w granicach 78%. Super. Trochę trzeszczy środek. Tyle tego.
Już wymieniałem sondę lambdę ? , 1 tys. pa, pa.
Podobno coś się szykuje w katalizatorze ( ok 4 tys ? ) Sprzęgło piszczy , ale podobno to standard przy dwumasowym.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 150KM 110kW