Ocena kierowcy - Subaru Legacy II Sedan

usia24@wp.pl, 18 lat temu
Silnik 2.5 i 4WD 150KM 110kW
Rok produkcji 1997
Subaru Legacy II Sedan 2.5 i 4WD 150KM 110kW 1996-1999 - Oceń swoje auto
Pomimo kosztownego poczatku, nadal jestem zauroczona ta marka tym modelem i nigdy jej nie zmienie!
Teraz nie mogę się wypowiedzieć poniewaz z silnikiem mam problemy i kultura pracy spadła.. co do osiagow to czasem te 150 kM gdzie sie gubi w masie i napedzie autka
Mam automatyczną i jestem zadowolona, dzielnie sobie radzi w kazdej sytuacji
Rewelacja, zawsze pewnie.
Mam kombi :) szyby i przestrzeń!
Bdb! nic bym nie zmieniła ( ewentualnie dodałabym uchwyt na napoje ) ale to drobiazg
Nigdy nie marzne i nigdy się nie gotuje :) ogólnie wszystko w normie i w lecie i w zimie
Wiem, ze kierowcy na pewno jej nie brakuje, rowniez pasazerowie nigdy nie narzekali.. fajnie, ze tylna kanapa jest na niewielkim podwyzszeniu
Kwestia predkosci ale nie narzekam, komfort jest
Spalanie ok, miasto 14l gazu, trasa 10l, jednak w zimie max 16l w miescie..
Przyjemnosc niewatpliwa, jednak ceny.. ale cos za cos ! :) przede wszystkim nalezy nikac ASO !! nie dosc, ze finansowo rujnuja to czesto nie potrafia zdiagnozowac usterki..
Na drobne elementy typowo eksploatacyjne nie narzekam, maja prawo do wymiany po pewnym przebiegu..
Niestety na poczatku mialam pecha (uszczelki pod głowicami, przepalone zawory, pompa wody, kolo pasowe walu korb., problemy z pneumatyka - juz jej nie mam i bdb! lozyska w kole, przegub ) teraz jest na 5 :)

LPG - zużycie paliwa dla silnika 2.5 i 4WD 150KM 110kW [l/100km]

11,0