Witojcie... Autko kupione i sprowadzone oczywiście z zagranicy , użytkowane było niepełne 5 lat i 70% miasto i 30% w trasie . Sylwetka jak kto lubi , niektórzy porównują do Lanosa ale mi się podoba, jest bardzo porządnie zrobiona, trwała i zabezpieczona przed korozją.. . Wnętrze obszerne dla 4 osób nawet 5 osób może swobodnie się zmieścić ,bagażnik nie powala ale na wakacje da się spakować :-) i po oparciu tylnych siedzeń nie ma płaskiej podłogi tylko jest mały schodek w dół - można dzięki temu więcej zmieścić do bagażnika, Karoseria bardzo dobra odporna na wgniecenia i rdzę . Bardzo dobry układ jezdny , nie ma belki z tyłu skrętnej tylko normalne wahacze, dzięki temu wygodnie się jeździ . Bardzo dobry silnik i nie jest jakieś duże spalanie ja bym powiedział że przeciętne. ze względu właśnie na ten bezawaryjny silnik i wysoką jakość wykonania n kupił bym ten samochód znowu , dodatkowym atutem tego autka jest niezawodna elektryka i podzespoły,bardzo trwałe i mocne...nie powinno być problemu z późniejszą odsprzedażą tego samochodu chętnych na pewno nie zabraknie- model z tym silnikiem jest idealny dla rodziny, i co za tym idzie mała utrata na wartości . ja bardzo polecam Imprezę z tym silnikiem .
bez problemów
długa