Kupiłem sprowadzone auto z przebiegiem około stu tyś , wymieniłem rozrząd i łączniki od stabilizatora... jak na razie oprócz wymiany oleju i locków nic nie muszę robić przy aucie... mam fabryczną instalację lpg - jest rewelacyjna- precyzja wykonania i dbałość o szczegóły powala na olana - nie ma porównania z żdną inną polską instalacją lpg, wszystko dobrane idealnie - od korka wlewu gazu do czujników powietrza, nie czuć w ogóle jakiś zmian pracy silnika czy utraty mocy benzna/lpg = rewelacja - widać na pierwszy rzut oka zrobione super,
autko się spisuje świetnie zero stuków skrzypienia czy tłoczenia jezdzi super, nie ma gwałtownego przyspieszenia ale przyśpiesza równo i stabilnie ażdo stu osemdziesięciu ;-0
polecam autko każdemu, bezawaryjne, ładne , trwałe , dużo miejsca i wygodne .. dobre dla rodziny z dwójką dzieci... jest dużo miejsca z tyłu na fotelach i jest spory bagażnik, do tego fajny dźwięk silnika ...skrzynia działa bardzo precyzyjnie, czuć wytrzymałość i jakość, duzo części zamiennych na rynku więc nie musimy korzystać z aso...zawieszenie jest zajebist" samochód [płynie po drodzę] jestem super zadowolony z subaru, jakość wykonania silnika i zawieszenia to naprawdę mistrzostwo świata- mistrz świata w rajdach ma subaru impreza właśnie ten model tylko z większym silnikiem :-)
polecam autko , każdy będzie zadowolony ;-)
super, doskonale, rewelacyjnie
wytrzymała i precyzyjna