Przeniesienie napędu
: 4WD z dyframi,cud,miód.Możemy się poczuć jak w BMW M3,a za chwilę jak w Audi S3,wystarczy przeciągnąć guziczek.
Świetne,sportowe auto dające duży zastrzyk adrenaliny.Jak się do niego wchodzi,odpala,uśmiech sam pojawia się na twarzy.I tak codziennie:).
Jeździłem wieloma samochodami z górnej półki-Audi S6,porsche carrera,Astra OPC,Golf R32,Audi RS4 i muszę powiedzieć,że silnik imprezy jest najlepszy.Nie ejst najmocniejszy,ale urzeka swoją elastycznością,dynamiką i dźwiękiem.Prawdziwy rasowy potworek,idelanie pasuje do tego auta,to największy atut subaru,trzeba im przyznać,że zrobili coś cudnego.
Bomba,krótkie przełożenie,charakterystyczny,sportowy klik i opor.Aż chce się je zmieniać.
Jeżeli chodzi o zakręty to bardzo dobrze,choć jeździłem już lepiej dopracowanymi pod tym względem samochodami.Niestety na naszych polskich drogach odczujemy każdą nierówność,najgorzej jak wpadniemy w konkretną dziure,już niejednokrotnie się zatrzymywałem,żeby zobaczyć czy aby felga jest w całości.
Jak to w sedanie.W sumie +,tylko ta lotka czasem przeszkadza.
Wszystko na swoim miejscu,może klima troche dzika,a tak ok.
Jak na sportowe auto miejsca jest pod dostatkiem dla 4 osób,do tego jeszcze całkiem pojemny bagażnik.
Nieważne jakie jest,ja chce słyszeć tylko ten dźwięk silnika;).Jeżeli chodzi o odgłosy z kół nie jest źle,ale przy dłuższych trasach zaczyna być to męczące.
Jedyna prawdziwa wada subaru.Pali jak smok,albo nawet więcej.
Kupiłem go za 66000zł,uważam,że taki sportowy bolid w takiej cenie to dobry stosunek.
Nic a nic.
Nic a nic.