kolor 02C (charakterystyczny niebieski Subaru) + złote felgi + spoiler + wlot na masce + czerwone chlapacze - miód dla oczu - tylko to się liczy + bulgot boxera ;) i nie ma nikogo kto się nie obejrzy za tym autem, a na światłach patrzą się wszyscy. Samochód bardzo zwraca na siebie uwagę.
Nie jest demonem prędkości. Jeżeli chcesz używać w trasie do normalnego jeżdżenia i sprawnego wyprzedzania, to kup turbo. Jeżeli chcesz mieć po prostu wozidło - wersja wolnossąca będzie ok,
5ty bieg zdecydowanie jest zbyt krótki; 140km/h i ok 4000 obr/min. (takie obroty miałem w Chryslerze 300c przy 220 km/h).
Jest ok.
Zabezpieczenie przed korozją jak to w każdym japońcu. Ale kolor 02C (charakterystyczny niebieski Subaru) + złote felgi + spoiler + wlot na masce + czerwone chlapacze - miód dla oczu.
Duży spoiler trochę ogranicza we wstecznym lusterku ale można się przyzwyczaić.
Podświetlenie guzika od klimatyzacji w dzień prawie niewidoczne. Reszta ok.
Wszystko ok
Samochód dla dwojga. Z przodu jest w miarę ok, natomiast z tyłu - tylko dzieci albo karły,
Tutaj zdecydowanie nie ma wygłuszenia.
Są części które potrafią być drogie i są części które potrafią być tanie ale nie ma tragedii. Najdroższy będzie remont silnika.
Typowy japoniec.
Samochód kupiłem z wypalonym zaworem o czym wiedziałem - taki remont z olejami, uszczelnieniem silnika, rozrządem, hamulcami itd na gotowo ok 7 tys.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 160KM 118kW