Dałabym 4,5. Bardzo przyjemna jazda, a wygląd auta zachwyca mnie codziennie. Auto bardzo dobrze dopasowane do moich potrzeb- poruszanie się po mieście oraz wypady poza nie. W podróży na drugi koniec Polski dobrze się sprawowała. Obawiałam się, ze po 5 latach w legacy odczuje spadek komfortu po przesiadce do imprezy. W praktyce okazała się bardzo porównywalna. Póki co przejechałam 2 tys. km
Optymalny- nie jest to przecież 250KM, ale jak trzeba wyprzedzić to nie ma problemów.
W mojej automatyczna. Sprawuje się bardzo dobrze
Bez uwag
Egzemplarz po 126 tys przebiegu bez rdzy, blachy fabryczne
Słupek między przednia szyba a oknem od strony kierowcy nie raz mi coś przysłania. Poza tym bez uwag
Żałuję, że nie da się niżej opuścić fotela kierowcy nizej, poza tym wszystko w porządku
Klima dobrze chłodzi, czasem ciężko dobrać komfortowe natężenie nawiewu i temperaturę zeby od razy mnie nie zmroziło
W legacy było trochę więcej miejsca, ale wciąż jest wygodnie. Schowek między przednimi fotelami mógłby być większy, poza tym uchwyty i przegródki- wszystko w zasięgu ręki
Trochę szumi przy jeździe po autostradzie. W mieście nie ma problemów
Wydaje mi się ze typowo
16 tysięcy za samochód w dobrym stanie i o umiarkowanym przebiegu to moim zdaniem dobra cena
Raz pojawił się problem- obroty nie chciały wzrosnąć pomimo wciskania gazu do podłogi. Problem ustał po ok 250 km
Nie zdażyło się. 5 lat w legacy z tym samym silnikiem również takiej nie przysporzyło
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 160KM 118kW