: Całkowity brak awarii ,reszta mnie nie zaskoczyła ,bo oczekiwałem takiej jakości zawieszenia i komfortu jazdy.
Perfekcja
W Kombi 4x4 niestety nie pojedzie więcej niż 180.Silnik bardzo elastyczny na kazdym biegu.Zrywny.Stosunek mocy do wagi auta idealny.Bardzo dobrze pracuje na gazie sekwencyjnym.
Za krótkie biegi.Co daje w sumie nie więcej niż 180/h.Idealna w teren i na nasze polskie drogi ,bo dobrze się zbiera przez co łatwo się wyprzedza.Słabo na autostradzie bo 180 ciężko osiągnąć.
Idealna na nasze dziurawe i krzywe drogi.W zimie 4x4 ratuje przed poślizgami.Świetnie trzyma się drogi.
Idealna widoczność ,świetnie się parkuje.
Doskonała.
Rewelacja
Mały ale wygodny samochodzik.
Słabo wyciszona ,jednak nie przeszkadza to tak bardzo i lepsza niż większość aut jak VW ,fiat,deawoo czy inne tego typu.
Miasto 14 gazu / 12 benzyny
Trasa 9 gazu / 7 benzyny
Nic się nie psuje.Wymienione zwykłe podstawowe rzeczy:oleje ,filtry ,klocki i rozrząd.I amortyzatory.Na ten wiek auta to znaczy ,że jest kompletnie bez awaryjne.Środek auta wygląda na max 4 letnie zużycie.Wszystko działa bez zarzutu.
Lepiej niż lepiej ,kosztowała 9tyś i nie kompletnie się nie działo.Założenie gazu wtedy 3 tyś.