Oceny Subaru Forester IV Terenowy 2.5 175KM 129kW 2012-2015

Najnowsze oceny Subaru Forester IV Terenowy 2.5 175KM 129kW 2012-2015

4,7
~YA
Terenowy 2.5 175KM 129kW
Duży przestronny suv, dla rodziny, na wypady wakacyjne, weekendy i na co dzień. Dobrze również spisuje sie w mieście i ż łatwością można parkować lub zawracać w wąskich zakamarkach i małych przestrzeniach. W terenie również daje radę, osobiście testuje i wiem ile pojazd potrafi na mocnych pojazdach, piasku pustyni , w głębokim błocie czy zaspach snieznych. Duży prześwit 23 cm, daje naprawdę duże możliwości. Pojazd również bardzo dobrze trzyma...
4,9
~Patryk Rutkowski
Terenowy 2.5 175KM 129kW
Świetne auto do wszystkiego.Mozna nim pojechac do miasta i bez problemu zaparkować jak i równie dobrze mozna jechac nim w „teren” czy trasę. prowadzi sie świetnie w każdych warunkach. Przez 3 lata użytkowania ,nie zaskoczyła mnie żadna usterka. Auto w śordku jest bardzo przestrzenny i bardzo dobrze zaplanowany wszystko jest na swoim miejscu i można sterować tym samochodem bardzo intuicyjnie.
4,8
~krzysiek
Terenowy 2.5 175KM 129kW
po 5 latach wymieniłem piasto łożysko oryginał 360 zł (Bezawaryjność (drobiazgi))
4,7
~S
Terenowy 2.5 175KM 129kW
Bardzo dobry dynamiczny silnik fantastycznie spisuję się z instalacją gazową. (Silnik)
4,2
~Daniel
Terenowy 2.5 175KM 129kW
Pierwszy raz mam auto ze skrzynią CVT, do miasta uważam idealna, auto płynie, natomiast w trasie trochę dziwne uczucie przy wyprzedzaniu, trzeba się przyzwyczaić -silnik wskakuje na wysokie obroty ( bokser Subaru to kocha) a auto równomiernie przyspiesza. (Skrzynia biegów)
Subaru Forester IV Terenowy