Przeniesienie napędu
: Już się nie przesiąde do samochodu który ma napęd tylko na jedną oś!!
W Polsce panuje tzw. populizm jeździmy tym czym sąsiad jeździ czyli oplami, vw, fordami itd. Wielu z nas chwali swoje bo jak by inaczej ale uwierzcie mi doświadczając jazdy subaru zmienicie szybko zdanie.
Nic dodać nic ująć - poezja.
Pracuje bez problemu trzeba pamiętać tylko o redukcjach bo napęd stały na 4 koła nie lubi jazdy na wysokich biegach przy niskiej prędkości.
Super pewne prowadzenie na prostych oraz zakrętach dzięki silnikowi typu boxer, wysoki prześwit oraz napęd na 4 koła daje nam wysoki komfort prowadzenia po naszych dziurawych beznadziejnych (to do naszych polityków) tzw. drogach.
Idealny samochód dla rodziny, każdy poczuje się w nim komfortowo również osoby które są bardzo wysokie. Troszkę mały bagażnik.
Drzwi bez ramki mogą nam troszkę popalić przy wyższych prędkościach może nam gwizdać. Pamiętajcie o konserwacji uszczelek zimą.
Kupując te auto nie kierowałem się ekonomią bo jeśli ktoś szuka taniego środka do komunikacji to niech szuka w innych markach bo subaru pali tyle ile mu się wleje ;)
Jedyna japońska marka która jest produkowana w 100% w Japonii. Jest nie zawodny!!
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 XT 177KM 130kW