Jest dobrze ponieważ idealnych samochodów nie ma. Wygodny, przestrzenny, ergonomiczny wew.
Oświetlenie nastrojowe robi robotę, fotele podgrzewane. Nic nie skrzypi, piątka za zamykanie drzwi i klapy bagażnika, delikatne klapnięcie a nie trzaskanie, minus za spalanie 8-9l ale gabaryty i opór powietrza robi swoje. Wygodna pozycja za kierownicą, sporo miejsca w kabinie. Serwis co 15tys km. Jak dbasz to jeździsz. Ogólnie ok.
Dobrze reaguje na gaz, nie jest głośny. Bez problemu pali w mrozie ;) ładnie się zbiera spod świateł
6 biegowa, trochę brakuje mu 7. Nie ma zwłoki, delikatne zmiany biegów oraz Łopatki przy kierownicy
Trzyma się dobrze w zakrętach, w trasie przy dużym obciążeniu trochę słychać szum z tylu
Nie zauważyłam problemów, jest ok
Totalnie przyzwoita, można spokojnie znaleść każdy punkt w lusterkach.
Wszystko jest tam gdzie należy, może mały minus za szukanie klamry od pasa bezpieczeństwa, trochę wciśnięta za głęboko.
Wszystko gra, chłodzi jak wariat. W okresie zimowym szybko się nagrzewa w kabinie. Minus za brak nawiewu w centralnej konsoli drugiego rzędu. Jest za to nawiew na stopy
Cała 4osobowa rodzina może podróżować całkiem przyjemnie z odpowiednią ilością miejsca dla każdego
Trochę słychać szum z tylnych opon
Serwis co 15tys lub co rok. Utrzymanie jak zawsze mogłoby być niższe ale za serwis roczny ASO to koszt ponad 1300pln - tutaj niech każdy sobie odpowie czy to mało czy to dużo.
Jestem zadowolony. Mam nową skodę superb ale wolę jeździć Ssangiem. Żona również.
Bez problemu, małe bzdury
Brak