Auto dynamiczne, ładnie się prezentuje, silnik elastyczny, przestronne dobrze wykończone wnętrze lecz przesiadając się z audi a4b8 elementy tj. klamki otwierania drzwi czy podszybie są słabej jakości, bagażnik dwu poziomowy (jeśli ktoś nie ma instalacji LPG).
Silnik dynamiczny, szybko się zbiera nie ma najmniejszych problemów przy wyprzedzaniu,
Skrzynia biegów automatyczna ładnie a przede wszystkim płynnie zmienia biegi, przy ruszaniu jest zrywna na początku ale to kwestia wyczucia
Dobrze się prowadzi. Wspomaganie lekko działa asystent pasa ruchu dobrze się spisuje.
Wykonana poprawnie, ale plastiki pod drzwiami... Nie wiadomo co pod nimi będzie za jakiś czas, przy dużej prędkości (ok 185km/) sygnalizuje, że jest otwarta przednia klapa.
Widoczność, dobra wysoko się siedzi i wysoki jest przód samochodu co wpływa na ten czynnik
Auto intuicyjne. Szybko można się go nauczyc
Trudno ustawić temperaturę przy klimatyzacji auto. Albo wieje bardzo zimnym mocnym strumieniem, albo slabo
Miejsca dla pasażerów jest bardzo dużo jeśli mówimy o 4razem z kierowcą. Piąta osoba z tyłu na kanapie już raczej wygoda się nie nacieszy.
Auto dosyć głośne jeśli chodzi o jazdę ok 130kmh na drodze szybkiego ruchu. W mieście ok fajnie słychać "mruczenie"
Trudno mi powiedzieć auto na gwarancji.
Myślę, że 128000tysiecy za model quartz to odpowiednia cena w stosunku do konkurencji.
Miałem przypadek z cieknąca wodą do auta od strony pasażera przy opadach bądź po myjni. Serwis problem rozwiazal
Na razie taka nie nastąpiła i mam nadzieję, że tak zostanie
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 T-Gdi 163KM 120kW