: Niezawodny nic się nie psuje tankowac i jeździć
Układ hamulcowy
: Jak dłużej stoi to szczęki się zapiekaja
: Zrywajace się druty w drzwiach od klamek
Oryginalne autko nawet nieźle się zbiera. Kupiłem jako używane i od 3 lat poza wymiana eksploatacyjnych części typu klocki,olej to nic złego się nie dzieje więc jestem bardzo zadowolony pod tym względem. Jak jeździ się oszczędnie to spali w mieście w granicach 7l/100km natomiast na trasie można zejść do 5l/100km ale przy agresywnej jeździe jest wstanie spalić w cyklu mieszanym nawet do 11l/100km
Generalnie polecam
Totalnie nic złego się nie dzieje, wkręcić na wysokie obroty powyżej 3000 wtedy zaczyna się zbierać.
Nigdy mnie nie zawiódł a dużo jeżdżę nim w trasy
Trochę za sztywna
Nie chodzi za lekko czuć co się dzieje z samochodem
Zawieszenie sztywne dzięki czemu dobrze się trzyma drogi ale na dziurach można odczuć dyskomfort ale ja nie narzekam
Słaba widoczność z powodu dużych słupków z przodu i jeszcze większych z tyłu
Przyciski od otwierania okien mogły by być w drzwiach a nie na tunelu po środku .
Wykonanie w środku bardzo fajne w szczególności podoba mi się że deska rozdzielcza została pokryta materiałem dzięki czemu ciekawie i przyjemnie wygląda. Siedzenia trochę za sztywne ale do Chorwacji dojechać da radę w 3 os .
Nic nie paruje szybko się nagrzewa. Żałuję że nie ma klimy tak bym dał i bym mógł powiedzieć że samochód jest rewelacyjny
Z przodu sporo miejsca jak na takie auto z tyłu jest przesuwane kanapa więc pasażerowie nie mają co narzekać ale więcej miejsca jest kosztem przestrzeni w bagażniku ale w razie potrzeby można zwiększyć i do tego położyć oparcie i wtedy na prawdę sporo można przenieść nawet wchodzi rower w całości
Powyżej 90km/h robi się na prawdę głośno i nieznośnie a tak do 90km/h słychać też ale jest to nawet całkiem przyjemny dźwięk
Pali normalnie tyle ile powinien praktycznie bez awaryjny i do tego silnik na łańcuszku więc dodatkowe koszty odchodzą do tego części tanie i można brać od bliźniaczego mitsubishi colta
Kupowałem jako używany więc zapłaciłem bardzo mało w stosunku do tego ile kosztowały nowe z salonu a całkiem spoko jest wyposażony jak na rocznik 2004 i miejski samochodzik
Druty w klatkach się zrywaja ale nie jest to jakiś duży koszt , czasem się przepustnicy zatyka ale z tym też nie ma większego problemu jeszcze zimą występuje problem z otwieraniem bagażnika ale to sporadycznie
Przez 3 lata i 60000 właściwie żadnych poważnych usterek a auto ma już 160000km na liczniku