Jako samochod jestem zadowolony. Nie zawiodłem się nigdy na nim. Rocznie robie nim ok 40tys km. Podróże na wakacje są komfortowe a parkowanie w mieście bez problemu mimo że każdy powie przecież to nie jest samochód do miasta. Ma 4.8m a nie było żadnego problemu że ma taką długość. Parkowanie równolegle bez problemu a z asystentem parkowania bajka! SoundSystem pięknie brzmi ale mogło być lepiej z niskimi tonami.
Zawsze mogło być lepiej. Nie jeden samochód na światłach zostaje jak i od 50. Przyspieszenie w serii mam 7.8s do 100. Zastanawiałem się nad chipem żeby podnieść moc do 200 bo da się bez problemu ale dałem sobie spokój.
Jak to dsg z tej generacji. Nie jest to sportowy samochod żeby zmieniał biegi raz dwa ale z całego serca polecam.
Bez zarzutów.
Ja malowałem prawie cały samochód (odpryski, przetarcia) ale i tak przed nie było problemów.
Słupek A mógł być lekko mniejszy. Czasmi na parkingu można się zdziwić że jest tam pieszy. Lusterka idealne!
Nie ma lepszego auta w tym przedziale cenowym !
Jak to kiedyś ktoś pisał że z tyłu jest duszo itd. To jakieś bzdety. Pasażerowie nigdy się nie skarżyli. Jedyny minus to że wolno się rozgrzewa dizel i ustawienia temperatury o stopień przydalo by się o 0.5.
160-170 bez problemu można rozmawiać i słuchać muzyk.
Części nie są drogie jednak wielkość jest od VW i audi.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI CR DPF 170KM 125kW