Silnik chodzi jak na diesla bardzo cicho, jest ekonomiczny i żwawy!
Biegi, szczególnie na opcji sport przełączają się baaardzo szybko!
Troszkę na nierównościach przy większych prędkościach \"odkleja się od nawierzchni\" ale ogólnie jest dobrze!
Elektrycznie sterowane fotele umożliwiają tak dopasowanie sobie siedzenia, że widoczność będzie naprawdę dobra! Dodać do tego należy, że szyba jest duża i widać przez nią bardzo wiele.
Fajny kokpit, dobre wykończenia.
bardzo szybko auto odparowuje dzięki opcji \"max\" na przednią szybę.
Z tyłu jest tyle miejsca i komfortu co z przodu! Teraz nikomu nie przeszkadza jazda z tyłu. W Fabii wszyscy siedzący z tyłu bili się by móc usiąść z przodu ;)
Skoda to klasa sama w sobie!
No tu to trzeba koniecznie coś napisać! Auto w tej kategorii nie ma sobie równych! Wyposażone jest naprawdę bardzo dobrze w porównaniu do ceny jaką należy za to auto zapłacić! Gdy jechałem po moją Skodzinkę i gdy ją ujrzałem zakochałem się w niej od \"pierwszego wejrzenia\". Metalik pięknie wygląda, wersja Platinium dodatkowo eksponuje się na zewnątrz a środek... bajka! Jest w niej praktycznie wszystko!
Słyszałem, że Diesle 2.0 miały problemy ale to przed 2007 rokiem. Zobaczymy co i jak będzie się działo w SUPERBie oby jak najmniej i najtaniej!
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI CR DPF 170KM 125kW