: to że wogóle mi się nie nudzi. no i że przy moim wariackim jeżdzeniu jest cały czas ładny nie zniszczony i taki sam jak go kupiłem.
super auto
auto bardzo dynamiczne, ogółnie bardzo polecam te autko. muwią że 2.5 tdi jest wdliwe, ja się z tym nie zgadzam, trzeba pilnować poziom oleju w silniku i nic się ni zepsuje, 1,9 tubiny padają. 2.0 też są tego typu broblemy a tutaj nic się nie dzieje. jedyny minus to to, żeby się dostać do niektórych małó ważnych części (alternato, rozrząd) to trzeba ściągać zderzak i pas przedni.
jedynka za krótka, ale nie przszkadza, chyba że ktoś jest rajdowcem. ogółnie pracuje bardzo dobrze.
bez porównania do aut tej klasy, miałem passata b5 i audi a6 1998. osobiście uważam, że superbem jeżdzi się dużo lepiej. radzi sobi dobrze z koleinami, prawie ich nie czuć.
widoćżność bardzo dobra, w końcu te auto jest bardzo wysokie. mam zastrzeżenie do pasa, ale to drobiazg. no i jeszcze te szyby boczne parują. ale to też żadko i nie jest to sprawa ucążliwa. ogólnie super.
posiadam najbogatrzą wersje, dla mnie jak za te pieniądze bomba.
jestem zadowolony
tutaj mógłbym chwalić i chwalić. pod każdym względem czy kierowca czy pasażerowie.
dla mnie rewelacja. dziwi mnie jak ktoś muwi że jast głóśny, ja nie wiem do czego oni to porównują. jest trochę głóśny ale na zewnątrz a nie wśrodku.
jest ok najmniejsze zanotowałem na trasie przy włączonym tempomacie 130na godzinę 5,5 a ta k po mieści to 9/10litrow
tutaj jest dla mnie nr1 na świecie.
przy mojej jeżdzie każde auto się psuło, zazwyczaj miewałem straszne problemy z doprowadzaniem ich do normalnego stanu. ale superb jest wytrzymały i żadnych broblemów,
jak pisałem powyżej. jest ok. wymieniam to co się zużywa w każdym aucie klocki czy oleje. po prostu trzeba robić wszystko na czas. awari żadnych nie miałem.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 V6 TDI 155KM 114kW