: i zawieszenie. ostatni komentarz KOCHAM TO AUTO i boję się co ja kupię w przyszłości. Serdecznie Państwa Pozdrawiam i przepraszam za moją bardzo osobistą opinię.
coś wspaniałego
nie wiem co to jest silnik ale wszystko jest na oryginalnych częściach i jeżdzi jeden kierowca a napraw dokonuje jeden mechanik pracujący ASO ŚKODA POLSKA
ja mam ponad 300000 km zmniejszyła się minimalnie precyzja przy operowaniu lewarkiem
zakupiłem auto celowo z pakietem na bezdroża. tym sposobem auto jest wyższe i twardsze. ja tego oczekiwałem. bez żadnego problemu z dojazdem na leśną mazurską działkę
ten pakiet obniżył nieco komfort limuzyny, ale mnie odpowiada
ja bardzo lubię , nawet nie wiecie jak bardzo proste spartańskie samochody. takich już prawie nie ma. wszystko to co jest potrzebne jest pod ręką i kupione w podstawie. BRAWO DLA PRODUCENTA !
bez komentarza OK .
stawiam dodrze dlatego , że wnętrze auta jest bardzo długie i kierowca ma nienajlepszy kontakt z tyłem samochodu. dla mnie nie stanowi to problemu.
stawiam doskonale z małym minusem. najważniejsze po 300000 km nic nie trzeszczy w kokpicie i jest zero tzw. szumów wiatru. to jest doskonały stateczny ciężki " czołg '' , a ja tego oczekiwałem.
nie wiem o co mnie pytacie. na początku przy zakupie wtedy sztandarowego auta bałem się ogromnie. dziś w ocenie jedno słowo REWELACJA.
moja ŚKODA ma imię to wystarczy za komentarz. po wspólnych 300000 km i moich razem ponad 2000000 km jest super OK ! a wygląda jak nowa . mogę to udowodnić kolegom z warszawy i okolicy
proszę o następne ale stosowne pytanie.
ani drobne ani poważne , aha zawór recylkulacji spalin i dwa tylne zamki drzwi zakupione do vinu i niestety dosyć drogie. finish naprawdę to wszystko plus należyta eksploatacja bieżąca.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 101KM 74kW