Dobre auto dla osub lubiacych naprawiać auta bo skoda Roomster to wymarzone auto do tego celu.
Zacznę od początku auto kupione jako trzecie w domu tkie małe służbowe autko (nie dla pracownikow ) i zaczeło się 3x padla elektronika ale to nie koniec zawieszenie rozlatuje się co 6 tyś km ( polskie drogdi dla skody to przeszkoda nie do pokonania ) urwane odboiniki tylniego zawieszenia to norma ( co nato ASO tak bywa w tym modelu ? ! ? ! ) czy to koniec NIE ten dobry nowoczesny niemiecki silni z tą całą ich super technologią rozlecial się prz 41 tyś km !!! ( AAAAA !!!!) co nato ponownie pan z ASO \"nie jest tajemnicą że silniki 1.2 i 1.4 TSI są naigorszymi silnikami w europie i na świecie i tak wogule prawdopodobnie zostaną wycofane z produkcji bo dodatkowo rozlatują się pierścienie tłokowe, a nawet całe pękają tłoki. Oprócz tego nagminne są awarie sprzęgła kompresora oraz zbieranie się nagaru w głowicy\' Teraz gdy zostalem oswiecony przez serwis skody za co im dziekuje TWIERDZE ŻE SKODA TO NAJWIĘKSZY ZŁOM DLA DEBILI ( szkoda że i ja do nich należe, a własciwie należalem bo smiecia pozbyłem się )
Silnik to przyklad jak się testuje nowości na klijencie zrubmy coś sprzedajmy a jak się rosypie to klijenta w dupe kopniemy \" i tu należy pamiętąć Przemyślane rozwiązania\" trafne jak nigdy haselko reklamowe.
niby dobre ale dla kogoś kto niema innych aut do porownania ja mam i skrzynia jes przeciętna nie zła ale i nie dobra
fatalny ciagla niekończąca się udręka auto skacze a zimą jest podsterowne FATALNE
male wię ciasno guziki jakoś tak pod ręką ale nie dokońca coś wtym aucie jest nie tak
klima warjuje grzanie słabe
tył zle kierowca przeciętnie fotel zle umiejscowiony względem kierownicy.
BRAK
Skody informacje o spalaniu do totalne bzdety.
MIASTO MIN 8 -9 litra zaladowany to 10 l na 100km
Wszystko elektronika, mechanika ,