Przeniesienie napędu
: wszystko mnie pozytywnie zaskakuje
Układ hamulcowy
: tłoczki sie zapiekaja
: uchwyty od swiateł pekaja i trudno regolowac swiatła ustawic
polecam zdecydowanie polecam jak by włozyc w samochod jakies 3 tys do ceny to istna rakieta
dobry silnik jak by sie chciało ruszy z każdego biegu:P mocny niezawodny najlepiej troszkę z tuningować
biegi wchodzą rewelacyjnie,częstym problemem było z 3 na dwójkę u mnie to źle wchodziło poza tym od 1 po kolei w górę pięknie
tu nie ma wspomagania a kierownica w dobrej Rapid chodzi lekko jak ze wspomaganiem:)teraz mam juz 2 rapid i w drugiej chodzi ciężej kierownica:(no i wiadomo bez wspomagania trzeba troszkę kręcić ale nie idzie ciezko:)
widoczność bardzo dobra i z tyłu i z przodu ale w lusterkach bocznych fatalnie muszę wymienić na sportowe jakieś co bardziej odstają czy większe są bo gówno widać,mowie o martwym punkcie np
nie mam na razie nic na nie
wentylacja kiepsko...muszę wyjąć nagrzewnice,pobiera to masę wat i hałasuje jak 150...trzeba to wsz przesmarować
ja mam 186wzr i uderzam sie o sufit w tyle to trzeba leżeć bo tak nisko chyba ze sie muminki wozi w tyle o ok,no a przód to rada inne siedzenia jakies lub daleko od kierownicy ale sie średnio wygodnie jedzie
wyciszenie nawet nawet jak na klase i wiek i cene to ok
jak na wiek samochodu i klase super od 5,5 do 10L gazu
nigdy mnie samochód nie zawiod a jak tak to z mojej iny np zakopałem sie w błocie i zacharatałem podwoziem o ziemie i rurę od chłodnicy uszkodziłem
bez usterek to czeskie porsche
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 S 58KM 43kW