Ocena kierowcy - Skoda Octavia IV Kombi

Rok produkcji 2021
Skoda Octavia IV Kombi 1.5 TSI 150KM 110kW od 2020 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Silnik : Spalanie
Inne : Auto ciągle ma usterki ASO nie wie nie potrafi go naprawić .
Jak stracić klienta ? sprzedać pomimo zapewnień auto pełne usterek . Zacznę od dobrego auto ma przy delikatnej jeździe ma mały apetyt na paliwo bagażnik obszerny jak i cale auto i koniec dobrego . Wady skrzynia lubi haczyć dwukrotnie bieg ( 3 ) samo wyskoczyło zaznaczam samo nie że nie wbiłem go prawidłowo serwis wie że tak bywa ale tak one mają . Radio czy jak ktoś powiedział tablet ma własne życie p0mimo zapewnień że kłopotów niema z nim już , ty robisz swoje a on swoje działa albo nie takie tam humorzaste urządzenie wiecznie obrażone na właściciela że coś robi w nim więc się na przykład powiesi . Potrafi nie otworzyć klapy bagażnika bo ma kaprysa jadąc do ASO sama ożyła pan powiedział sprawdzali pięć razy i działa a tu przymnie bum NIE ale miał minę . Lampa lewa prawa ma wiecznie parę ale to z tego co się dowiedziałem normalna sprawa w marce Skoda tam zawsze woda i para są w lampach ( to nie żart ale norma taka nowa skodowska technologia ) W czasie jazdy całe szczęście że auto ma 1,5 silnik buja autem w zakrętach moc emocji ( oglądałem kanał na YT " Pertyn Ględzi " i przez tego sprzedawczyka co się sprzedał skodzie kupiłem auto zachwalał jaki to boskie BADZIEWIE że Skoda to inna marka , aż strach pomyśleć jaka była dawniej . Mam nawet fotel co sam potrafi zmieniać pozycją opada samoczynnie tek raz na trzy dni ASO no zobaczymy podobno nowość pośród setek reklamacji . Tak więc jak zrazić potencjalnego klienta sprzedać to coś za nie małe pieniądze i NIE naprawić bo nie wiedzą jak bo skoda nie wie jak bo to złom nie auto .
Malo pali naprawdę mało . Osiągi mizerne ok 9 - 10 s pomiar własny nie katalogowe bajki .
Haczy .
Raczej kanapowe auto do statecznej dziadkowatej jazdy .
Sam jestem sobie winy 30 min jazdy i masz pan kłopot .
Man na YT twierdził że super jak masz kłopot ze słuchem .
Sporo tanizny , wydaje mi się że w dzisiejszych czasach mało marek daje tle tanizny w kabinie , ale kolejny raz powiem YT twierdzi że to -Premium - prawie . Dobrze że inne marki tego nie wiedzą bo Dacia to też prawie Premium w takim razie .
Patrz wyżej .
Patrz wyżej .