Przy 80 000 km wymieniona pompa wody, teraz przy 105 000 robię rozrząd ale bardziej z prewencji bo ma już 9 lat, a przebieg malutki. Poza tym... olej, filtry co 12 tyś, przy 60 tyś świece, jedna wymiana tarcz przednich i kompletu klocków przy przebiegu około 90 000 km. Poza dosłownie pierdołami nic się na przestrzeni lat nie działo. Pierdoły tj. czujnik w skrzyni biegów od razu po samym zakupie wyskakiwał z błędem, czasami czujniki parkowania się gubią i hmm... tyle ; ) Jakbym miał wskazać 3 wady i zalety to do zalet zdecydowanie silnik- mega elastyczny, dynamiczny i mało spalający ( i nie mówię o oleju bo tego nigdy nie dolewałem), mega przestrzeń jak na tą klasą auta i bardzo dobrze wypadające materiały wewnątrz. Z wad: nie, że istnieje auto bez wad ale nic co przykułoby moją uwagę poza tymi pierdołami z początku opinii
Dynamika, elastyczność oraz spalanie silnika na wielki plus
Skrzynia bezobsługowa tzw. sucha, super przekłada biegi, polecam dla zabawy pojeździć na sport- na prawdę robi robotę ; )
Jak dbasz tak masz, widziałem, że ten podstawowy niebieski naprawdę źle wypada. Osobiście posiadam czarny perłowy i nie zauważyłem większych problemów. Na pewno zero rdzy, w żadnym miejscu
Widać, okna są, lusterka też ; )
Baaardzo dużo miejsca
Od 9 lat nie nabijana klima, corocznie, czasami częściej ozonowana i wymieniany filtr - działa super, nic nie ruszam bo jeszcze zrobią jakąś nieszczelność
O, tutaj gwiazdkę mniej bo powyżej 120 nie ma dramatu, ale mogłoby być troszke lepiej
Drobiazgi podane w opinii
Na przestrzeni 5 lat- pompa wody